ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Έγραψε η Αστυνομία στην Πάφο

Είκοσι εννιά καταγγελίες - Οι δύο για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών

ΚΥΠΕ

Σε είκοσι εννιά καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις εκ των οποίων οι δύο για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο το τελευταίο εικοσιτετράωρο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης για την πρόληψη οδικών συγκρούσεων έγιναν το τελευταίο εικοσιτετράωρο 29 καταγγελίες εκ των οποίων 2 ναρκοτεστ.

Μέλη της Ομάδας "Ζ", είπε ο κ. Νικολάου ανέκοψαν αυτοκίνητο που οδηγείτο από 20χρονο ο οποίος σε έλεγχο νάρκοτεστ που υποβλήθηκε φέρεται να ήταν θετικός. Επίσης σε δεύτερη περίπτωση στις 19.00 το απόγευμα της Δευτέρας στην Χλώρακα αυτοκίνητο που οδηγείτο από 22χρονο ανακόπηκε και σε έλεγχο που υποβλήθηκε ο οδηγός του, επίσης φέρεται να εντοπίστηκε θετικός. Δεύτερο δείγμα λήφθηκε και από τους δύο οδηγούς που θα σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως οι συντονισμένες επιχειρήσεις για την πρόληψη των τροχαίων συγκρούσεων θα συνεχιστούν σε μεταγενέστερο στάδιο με στόχο την απόκτηση οδικής συνείδησης.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση