ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο στους κήπους του Αγίου Στεφάνου

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες των προγραμμάτων του και την αναβάθμιση των υπηρεσιών του

Δελτίο Τύπου

Το Σαββατοκύριακο 20 – 21 Μαΐου 2023, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Ανοιξιάτικη Γιορτή στους κήπους του Αγίου Στεφάνου στην Λεμεσό. Πλήθος κόσμου ήρθε στην εκδήλωση, με τα παιδιά του ή με τους φίλους του, για να γιορτάσουν μαζί μας τον ερχομό της Άνοιξης. Γίναμε, όλοι μαζί, μια μεγάλη αγκαλιά και είμαστε έτοιμοι για ένα όμορφο καλοκαίρι.

Από τη στιγμή που τα ρυθμικά τύμπανα έδωσαν το πρόσταγμα της εκκίνησης, μικροί και μεγάλοι ταξίδεψαν στη χώρα της διασκέδασης. Οι κήποι του Αγίου Στεφάνου πλημμύρισαν με χαρούμενες φωνές, χρώματα και εικόνες. Οι χιλιάδες επισκέπτες περιηγήθηκαν στις υπαίθριες αγορές, ταξίδεψαν στο Σύμπαν με το πλανητάριο, άκουσαν μουσικές, είδαν θέατρο έπαιξαν με τον καραγκιόζη κι έστειλαν χιλιάδες ονειρικές φούσκες στον Ουρανό της Λεμεσού. Γεύτηκαν τραγανά πουρέκκια από τη Χρύσω Λέφου, αυθεντικές ιταλικές πίτσες, Burger, ακόμη δροσίστηκαν με απολαυστικά παγωτά και σπιτική λεμονάδα που πρόσφερα τα παιδιά του Αγίου Στεφάνου.

Η αθρόα προσέλευση του κόσμου, τα θετικά σχόλια για την πρωτοβουλία και ο ενθουσιασμός που συνόδεψε τα αμέτρητα λαμπερά χαμόγελα των μικρών και μεγάλων επισφράγισαν την επιτυχία της όλης δράσης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας. Μας τίμησαν με την παρουσία τους, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας η κ. Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, βουλευτές, δήμαρχοι, εκπρόσωποι σωματείων και οργανισμών και πλήθος κόσμου, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους.

Ο Άγιος Στέφανος εκφράζει αμέτρητες ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του σε όλους τους χορηγούς που έχουν στηρίξει την εκδήλωση κι ένας ακόμη στόχος πραγματοποιήθηκε. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες των προγραμμάτων του και την αναβάθμιση των υπηρεσιών του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση