ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Καταργείται ο περιορισμός των 12 παιδιών στους βρεφοπαιδοκομικούς σταθμούς

Νοείται ότι, για όλα τα υπόλοιπα θέματα, συνεχίζει η εφαρμογή των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων, αναφέρει το Υπουργείο Εργασίας

Newsroom K

Το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων με τη σύμφωνη γνώμη του Υπουργείου Υγείας ενημερώνει το κοινό τα ακόλουθα:

Από την Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020, οι Κρατικοί Παιδοκομικοί Σταθμοί και οι Βρεφοπαιδοκομικοί Σταθμοί που λειτουργούν είτε από Ιδιώτες, είτε από Μη Κυβερνητικούς Φορείς καθώς και τα Κέντρα Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών, μπορούν να λειτουργήσουν λαμβάνοντας υπόψη ότι: «ο μέγιστος αριθμός των παιδιών σε κάθε αίθουσα / χώρο απασχόλησης θα πρέπει να είναι τέτοιος, ώστε μεταξύ των παιδιών να τηρείται ελάχιστη απόσταση δύο (2) μέτρων».

Ως εκ τούτου, παύει να ισχύει ο μέχρι σήμερα περιορισμός του μέγιστου αριθμού των δώδεκα (12) παιδιών σε κάθε αίθουσα / χώρο απασχόλησης. Έκαστος ιδιοκτήτης / διαχειριστής / διευθύνον πρόσωπο καλείται όπως προσαρμόσει τον αριθμό των παιδιών που θα εξυπηρετήσει, στη βάση της πιο πάνω πρόνοιας.

Νοείται ότι, για όλα τα υπόλοιπα θέματα, συνεχίζει η εφαρμογή των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και προφύλαξης που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας από τον νέο Κορωνοϊό (COVID-19).

Προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των παιδιών και του προσωπικού όλων των πιο πάνω προγραμμάτων για την πρόληψη της διασποράς του ιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Η κατάσταση αξιολογείται συνεχώς και δεν αποκλείεται την ερχόμενη βδομάδα να υπάρξουν νέες ανακοινώσεις.

Το unlock ξύπνησε την πανδημία

Η επαναλειτουργία των αεροδρομίων επιδείνωσε την επιδημιολογική εικόνα της Κύπρου, αναφέρει στην «Κ» ο Δρ Πέτρος Καραγιάννης ...
Του Γιάννου Λύτρα
 |  ΥΓΕΙΑ
X