ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μεμονωμένες βροχές το απόγευμα

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά παράλια

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, στο εσωτερικό, στα ορεινά και πιθανό στα βορειοανατολικά παράλια. Νωρίς το πρωί πιθανό να παρατηρείται τοπική αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, που σύντομα θα διαλυθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά το απόγευμα, στα νοτιοανατολικά, ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά αργά το απόγευμα, στα νοτιοανατολικά, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά. Τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα παράλια, που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, αλλά σταδιακά θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα πολύ πιθανό να πέσει χαλάζι. Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί σύντομα κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα παράλια. Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά και το απόγευμα τοπικά στα ορεινά και στο εσωτερικό θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Τρίτη, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Τετάρτη, αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας και μη αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση