ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Aεροδρόμιο Λάρνακας: Σύλληψη γυναίκας για πλαστοπροσωπία

Παρουσίασε στον διαβατηριακό έλεγχο πλαστό δελτίο ταυτότητας Γαλλίας.

ΚΥΠΕ

Νεαρή γυναίκα συνελήφθη στο αεροδρόμιο Λάρνακας για πλαστοπροσωπία. Η 19χρονη συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση και σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης της.

Σύμφωνα με την αστυνομία χθες Παρασκευή 6 Αυγούστου η ώρα 2040 το βράδυ παρουσιάστηκε για διαβατηριακό έλεγχο στο διεθνές αεροδρόμιο Λάρνακας Γλαύκος Κληρίδης αλλοδαπή νεαρή γυναίκα 19 ετών με σκοπό να ταξιδέψει με τελικό προορισμό το Παρίσι διαμέσου Ηρακλείου Κρήτης.

Η νεαρή γυναίκα παρουσίασε στον διαβατηριακό έλεγχο δελτίο ταυτότητας Γαλλίας.

Από τα μέλη της αστυνομίας ηγέρθηκαν υποψίες ότι δεν ήταν η πραγματική κάτοχος της ταυτότητας που παρουσίασε αφού το πρόσωπό της διέφερε από το πρόσωπο που παρουσίασε στην φωτογραφία του δελτίου ταυτότητας.

Η νεαρή γυναίκα οδηγήθηκε στο γραφείο της αστυνομίας στις αναχωρησεις του αεροδρομίου όπου ανακρινώμενη προφορικά παραδέχθηκε ότι η ταυτότητα δεν της ανήκε και ανέφερε τα πραγματικά της στοιχεία.

Πρόκειται για νεαρή γυναίκα 19 ετών από το Κόγκο η οποία αφίχθη στην Κύπρο το 2019 και είναι αιτήτρια ασύλου.

Η 19χρονη συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση και σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Τρίτη, για να παραμείνει κοντά στις μέσες κλιματολογικές ...
ΚΥΠΕ
 |  ΚΥΠΡΟΣ