ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:59
 

Ακυρώθηκαν τα εγκαίνια του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας

Λόγω θανάτου του πρώην Δημάρχου της πόλης Μιχαλάκη Ζαμπέλα

Newsroom K

Τα εγκαίνια του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας που ήταν προγραμματισμένα για τη Δευτέρα 20 Μαΐου, αναβάλλονται λόγω του θανάτου του πρώην Δημάρχου Λευκωσίας Μιχαλάκη Ζαμπέλα.

Η νέα ημερομηνία των εγκαινίων θα ανακοινωθεί αργότερα.

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκωσίας τίμησε τη μνήμη του Μ. Ζαμπέλα

Η μνήμη του πρώην Δημάρχου Λευκωσίας, Μιχάλη Ζαμπέλα, τιμήθηκε χθες σε έκτακτη συνεδρία του Δημοτικού Λευκωσία, ο οποίος απεβίωσε την Τετάρτη, 15 Μαΐου του 2019.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, ο Δήμος Λευκωσίας αναφέρει πως ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου τήρησαν μονόλεπτη σιγή στη μνήμη του, ενώ στη συνέχεια τόσο ο κ. Γιωρκάτζης, όσο και οι εκπρόσωποι των Δημοτικών Ομάδων στο Συμβούλιο αναφέρθηκαν στον εκλιπόντα πρώην Δήμαρχο, το έργο και την προσφορά του στη Λευκωσία.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής προς τον πρώην Δήμαρχο Λευκωσίας Μιχαλάκη Ζαμπέλα το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε όπως ο Δήμος Λευκωσίας να αναλάβει τα έξοδα της κηδείας, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019, στις 16:00, στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στο Καϊμακλί.

Επίσης, αποφασίστηκε όπως ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης και αντιπροσωπεία όλων των Δημοτικών Ομάδων να παραστούν στην κηδεία, ενώ τη μέρα της κηδείας αποφασίστηκε τα γραφεία του Δήμου να κλείσουν στη μία το μεσημέρι, έτσι ώστε το προσωπικό του Δήμου να μπορέσει να παραστεί στην κηδεία.

Επιπλέον, οι σημαίες στα κτήρια του Δήμου θα κυματίζουν μεσίστιες μέχρι και τις 21 Μαΐου 2019, ενώ θα ακυρωθούν τα εγκαίνια του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας, με τη νέα ημερομηνία των εγκαινίων να ανακοινώνεται αργότερα.

Εξάλλου, αποφασίστηκε όπως η οδός Ναπολέοντος στο Καϊμακλί να μετονομαστεί σε οδό Μιχαλάκη Ζαμπέλα, κατ΄ εξαίρεση της πάγιας πολιτικής του Δήμου, για τη μετονομασία οδών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Είναι εφικτή η βελτίωση της οδικής νοοτροπίας;

«Το ταχυδρομείο στην Αραδίππου στη Λάρνακα βρίσκεται πάνω στα φώτα τροχαίας. Συνέχεια είναι σταθμευμένα ...»
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ  |  15:20

Η Τουρκία τρυπά στο «8» εξ ονόματος του ψευδοκράτους

«ΤΟΙΣ ΦΡΟΝΙΜΟΙΣ ........ ΟΛΙΓΑ !!!!»
YIANNOULIS  |  11:05

Διολίσθησε στην 41η θέση η Κύπρος στην διαφθορά

«Κάποιος να στείλει το μήνυμα στους γνστούς γαμπρούδες που εδώ έγιναν ρεζίλι και νομίζουν ότι στο εξωτερικό ...»
ΑΚΑ  |  10:07

Ξεκινά έρευνες στο «6» η ΕΝΙ

«Ο θεός να προστατεύσει την κυπριακή ΑΟΖ από την Τουρκία. Αμήν.»
Marios  |  04:22

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X