ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανεύρεση αρχαίων τάφων - Ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες εναντίον εταιρείας

Η Αστυνομία μετέβη στο μέρος μαζί με λειτουργούς του Τμήματος Αρχαιοτήτων και απέκλεισε τη σκηνή, η οποία φωτογραφήθηκε

ΚΥΠΕ

Το ενδεχόμενο να υπάρχουν ποινικές ευθύνες και σε διευθυντές εταιρείας, διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου σε συνεργασία με το Τμήμα Αρχαιοτήτων μετά την ανεύρεση τριών αρχαίων τάφων κατά τη διάρκεια εκσκαφών, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου και Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Μιχάλη Ιωάννου.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως χθες το μεσημέρι η Αστυνομία ενημερώθηκε από λειτουργό του Τμήματος Αρχαιοτήτων ότι σε συγκεκριμένη περιοχή στο χωριό Αναβαργός κατά τη διάρκεια εκσκαφών από τη συγκεκριμένη εταιρεία εντοπίστηκαν τρεις αρχαίοι τάφοι .

Η Αστυνομία μετέβη στο μέρος μαζί με λειτουργούς του Τμήματος Αρχαιοτήτων και απέκλεισε τη σκηνή, η οποία φωτογραφήθηκε.

Σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου, εκεί εντοπίστηκε 37χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εργάζεται στην πιο πάνω εταιρεία και σύμφωνα με μαρτυρία εξέρχετο από έναν από τους τάφους.

Σε σωματική έρευνα που έγινε στον ίδιο, αλλά και στην κατοικία που διαμένει δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε το ενοχοποιητικό. Κατόπιν τούτου ο 37χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς ότι δεν ενημέρωσε το Τμήμα Αρχαιοτήτων για την ύπαρξη των τάφων, κατέληξε ο κ. Ιωάννου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση