ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΣΔΥΚ: Εγείρει θέμα απόσυρσης μεταποιημένων περιπολικών μετά την φωτιά

Σε ανακοίνωσή του, ο Κλάδος εγείρει ζήτημα τεχνικής καταλληλότητας

ΚΥΠΕ

Ο Κλάδος Αστυνομικού Σώματος της Ανεξάρτητης Συντεχνίας Δημοσίων Υπαλλήλων Κύπρου (ΚΑΣ-ΑΣΔΥΚ) "τονίζει εκ νέου" το θέμα της απόσυρσης των μεταποιημένων αστυνομικών περιπολικών και εκφράζει έντονη ανησυχία και προβληματισμό με αφορμή το νέο η περιστατικό πυρκαγιάς σε περιπολικό όχημα, το οποίο κινείτο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας.

Σε ανακοίνωσή του, ο Κλάδος εγείρει το ζήτημα της τεχνικής καταλληλότητας των περιπολικών οχημάτων, ως αποτέλεσμα τεχνικών επεμβάσεων, που γίνονται σε αυτά, αναφέροντας ότι αν και έχει συμπληρωθεί ένας μήνας από την επιστολή που απέστειλε η ΑΣΔΥΚ προς τον Αρχηγό της Αστυνομίας εγείροντας το ίδιο θέμα, εντούτοις, «δεν μπήκε στον κόπο να μας απαντήσει».

«Η στάση αυτή τον αφήνει εκτεθειμένο στα μάτια των χιλιάδων υφιστάμενων μελών του. Προφανώς, ο Αρχηγός υποεκτιμά τους κινδύνους από τη χρήση των μεταποιημένων οχημάτων», σημειώνει.

Όπως προσθέτει η Συντεχνία, «είναι δέκτης παραπόνων από εργαζόμενους στην Αστυνομία, οι οποίοι δικαιολογημένα ανησυχούν, για την σωματική ακεραιότητά τους από τη χρήση των μεταποιημένων περιπολικών».

Αναμένει, τέλος, αναφέρει, ότι ο Αρχηγός Αστυνομίας «εμπράκτως θα αναλάβει την ευθύνη απόσυρσης αυτών των οχημάτων ή τουλάχιστον, της τεχνικής επιθεώρησης και ελέγχου τους, γιατί περαιτέρω ολιγωρία στη διαχείριση αυτού του σοβαρού ζητήματος δεν αποκλείεται να μας φέρει αντιμέτωπους με οδυνηρές καταστάσεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση