ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αστυνομία: Εντατικοποιημένοι έλεγχοι σε φορτηγά και λεωφορεία

Πού θα διεξάγονται οι έλεγχοι

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Εντατικοποιημένους τροχονομικούς ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων, πραγματοποιεί σήμερα και αύριο το Τμήμα Τροχαίας Αρχηγείου, σε συνεργασία με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων (SBA) και τη συμβολή του Τμήματος Οδικών Μεταφορών.

Οι έλεγχοι θα διεξάγονται στον αυτοκινητόδρομο και το ευρύτερο οδικό δίκτυο των επαρχιών Αμμοχώστου και Λάρνακας, τόσο σε σημεία που ελέγχονται από την Κυπριακή Δημοκρατία, όσο και σε σημεία των Βρετανικών Βάσεων.  

Στόχος των ελέγχων είναι η πρόληψη σοβαρών και θανάσιμων τραυματισμών σε οδικές τροχαίες συγκρούσεις και για το σκοπό αυτό θα ελέγχονται κυρίως η μηχανική κατάσταση φορτηγών και λεωφορείων, καθώς και τα έγγραφα των οδηγών και των οχημάτων, η ταχύτητα, οι συσκευές περιορισμού ταχύτητας, οι ώρες οδήγησης και οι ταχογράφοι.

Οι έλεγχοι εντάσσονται στην εβδομάδα ευρωπαϊκής εκστρατείας της ROADPOL για τα φορτηγά και τα λεωφορεία, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλουν και στην περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ Αστυνομίας Κύπρου και Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση