ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αστυνομικός προκαλεί ένταση σε σχολείο - Δεν δέχεται rapid για το παιδί της

«Μπούκαρε» στη τάξη του παιδιού της με δικηγόρο για να εξηγήσει στους μαθητές ότι τα διατάγματα του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου είναι αντισυνταγματικά.

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Έντονη φαίνεται να είναι η αντίδραση γυναίκας αστυνομικού η οποία δεν δέχεται το παιδί της να υποβάλλεται σε rapid test για τον κορωνοϊό, όπως προνοεί το πρωτόκολλο των σχολείων και μάλιστα, φαίνεται να μεταβαίνει στο Γυμνάσιο όπου φοιτά το τέκνο της και να δημιουργεί ένταση.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω αστυνομικός που υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, από την μέρα που άνοιξαν ξανά τα σχολεία μετά τις διακοπές του Πάσχα, πήγαινε σχεδόν καθημερινά στο προαναφερθέν Γυμνάσιο. Ο λόγος ήταν ότι ενώ αρνείται την εξέταση του παιδιού της για κορωνοϊό, ζητούσε τόσο από τους καθηγητές όσο και τη διεύθυνση να του επιτρέψουν την είσοδό στην αίθουσα διδασκαλίας.

Τις προηγούμενες ημέρες μάλιστα, συνέβη κάτι το απίστευτο… Η εν λόγω μητέρα εμφανίστηκε στο σχολείο φορώντας την αστυνομική στολή, «μπούκαρε» στη τάξη του παιδιού της και ενώ είχε στη τηλεφωνική γραμμή το δικηγόρο της, εξηγούσαν στους μαθητές ότι τα διατάγματα του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου είναι αντισυνταγματικά.

Σημειώνεται ότι όλοι οι αρμόδιοι, όπως το Σώμα που υπηρετεί η Αστυνομικός και η Διεύθυνση Μέσης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, είναι ενήμεροι για τα γεγονότα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση