ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αυτός είναι ο νέος διευθυντής του Τμήματος Δασών

Ο διορισμός του δρα Σάββα Ιεζεκιήλ έρχεται να καλύψει το κενό που υπήρξε από τον περασμένο Δεκέμβριο, με την προαφυπηρετική άδεια δύο μηνών του Χαράλαμπου Αλεξάνδρου.

Του Παύλου Νεοφύτου

Νέα δεδομένα για την ηγεσία του Τμήματος Δασών.

Όπως πληροφορείται η «Κ», νέος διευθυντής του Τμήματος Δασών από την 1η Ιουνίου θα είναι o δασολόγος Σάββας Ιεζεκιήλ, μετά από απόφαση της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας.

Ο διορισμός του δρα Ιεζεκιήλ έρχεται να καλύψει το κενό που υπήρξε από τον περασμένο Δεκέμβριο, με την προαφυπηρετική άδεια δύο μηνών του Χαράλαμπου Αλεξάνδρου. Με αυτή την εξέλιξη, το Τμήμα Δασών θωρακίζεται ηγετικά ενόψει των προκλήσεων από τις δασικές πυρκαγιές του καλοκαιριού.  

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι να πληρωνόταν η θέση του διευθυντή του Τμήματος υπήρχε εκ περιτροπής ανά δύο μήνες αναπληρωτής Διευθυντής, μέχρι τη μόνιμη πλήρωση της θέσης. Οι δύο αναπληρωτές ήταν διαδοχικά οι Σάββας Ιεζεκιήλ και Ανδρέας Χρίστου.

Όπως προνοεί το Σχέδιο Υπηρεσίας του διευθυντή του Τμήματος Δασών, για την πλήρωση της θέσης του διευθυντή λαμβάνονται υπόψη τα προσόντα, η αρχαιότητα και η αξία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Παύλου Νεοφύτου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση