ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Διάταγμα διακίνησης - Η πόλη με τις περισσότερες καταγγελίες

Σε συνολικά 64 καταγγελίες οδηγών και πεζών, παγκύπρια, προέβη η Αστυνομία

Newsroom K

Σε συνολικά 64 καταγγελίες οδηγών και πεζών προέβη παγκύπρια, τις τελευταίες 12 ώρες, η Αστυνομία για παραβίαση του διατάγματος της Κυβέρνησης σε σχέση με την απαγόρευση των αχρείαστων μετακινήσεων. Επίσης προέβη σε μία καταγγελία υποστατικού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, οι καταγγελίες ήταν αποτέλεσμα των 4.177 ελέγχων για εφαρμογή του διατάγματος που πραγματοποίησε παγκύπρια η Αστυνομία από τις 6.00 το απόγευμα της 10ης Απριλίου μέχρι τις 6.00 σήμερα το πρωί.

Κατά επαρχία, στην Λευκωσία έγιναν 1.181 έλεγχοι από την Αστυνομία σε οδηγούς και πεζούς και υπήρξαν 8 καταγγελίες, στη Λεμεσό έγιναν 1.527 έλεγχοι και 33 καταγγελίες, στη Λάρνακα έγιναν 554 έλεγχοι και 5 καταγγελίες, στην Πάφο έγιναν 154 έλεγχοι και 9 καταγγελίες, στην Αμμόχωστο έγιναν 378 έλεγχοι και 8 καταγγελίες και στη Μόρφου έγιναν 148 έλεγχοι και 1 καταγγελία.

Επιπλέον, έγιναν 200 έλεγχοι από την Τροχαία Αρχηγείου, η οποία δεν προέβη σε καταγγελίες. Έγιναν επίσης 35 έλεγχοι από την ΜΜΑΔ , χωρίς να διαπιστωθεί οποιαδήποτε παράβαση.

Επίσης, έγιναν 627 έλεγχοι υποστατικών από τις 6.00 το απόγευμα της 10ης Απριλίου μέχρι τις 6.00 σήμερα το πρωί και υπήρξε 1 καταγγελία.

Κατά επαρχία το τελευταίο 24ώρο, στην Λευκωσία έγιναν 98 έλεγχοι σε υποστατικά και δεν υπήρξε καταγγελία, στη Λεμεσό έγιναν 18 έλεγχοι και επίσης δεν υπήρξε καταγγελία, στη Λάρνακα έγιναν 110, χωρίς καταγγελία, στην Πάφο έγιναν 268 έλεγχοι χωρίς καταγγελία, στην Αμμόχωστο έγιναν 111 έλεγχοι και 1 καταγγελία και στη Μόρφου έγιναν 22 έλεγχοι χωρίς να υπάρξει καταγγελία.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση