ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 07:55
 

Ο Δήμος Λεμεσού απαγορεύει το «La Casa De Papel» στο Καρναβάλι

Δηλώσεις συμμετοχής θα δέχεται ο Δήμος Λεμεσού από την ερχόμενη εβδομάδα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Από την ερχόμενη Τρίτη, 20 Νοεμβρίου, ο Δήμος Λεμεσού θα δέχεται αιτήσεις για συμμετοχή στη μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαρτίου 2019, αποκλείοντας ωστόσο συγκεκριμένο θέμα, που αφορά τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του Netflix «La Casa De Papel».

Σε ανακοίνωση του, ο Δήμος Λεμεσού αναφέρει πως οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές από τις 20 Νοεμβρίου (8:00 - 14:00) μέχρι τη μια το μεσημέρι τις 7ης Δεκεμβρίου 2018, ενώ την πρώτη μέρα δικαιούνται να δηλώσουν συμμετοχή όσοι συμμετείχαν στην περσινή παρέλαση και τήρησαν όλους τους κανονισμούς. Όσοι δεν συμμετείχαν στην περσινή παρέλαση και παραβίασαν τους κανονισμούς, καθώς και οι νέοι συμμετέχοντες, θα δικαιούνται να δηλώσουν συμμετοχή από την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου του 2018.

Η ανακοίνωση αναφέρει πως όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν με άρμα ή ομάδα πεζών στη Μεγάλη Παρέλαση, πρέπει να περάσουν απαραιτήτως από τα γραφεία των Πολιτιστικών Υπηρεσιών στην οδό Αγίου Ανδρέου 253 (τηλ. 25745919) για συμπλήρωση της ειδικής φόρμας συμμετοχής και για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση όσον αφορά στους φετινούς όρους και κανονισμούς.

Τέλος, ο Δήμος Λεμεσού διευκρινίζει ότι το θέμα της τηλεοπτικής σειράς "La Casa De Papel" (σ.σ. Σπίτι από Χαρτί) δεν θα γίνει αποδεκτό ως συμμετοχή σε οποιαδήποτε της μορφή, ενώ όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η απόφαση αυτή λήφθηκε κυρίως για θέματα ασφαλείας, καθώς η σειρά πραγματεύεται μια ληστεία στην οποία οι δράστες φοράνε κόκκινη ολόσωμη φόρμα, έχουν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με μάσκα του Salvador Dali και φέρουν βαρύ οπλισμό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη υπήρξε εκδήλωση ενδιαφέροντος από μεγάλες ομάδες για να παρελάσουν με το συγκεκριμένο θέμα, γεγονός που ανάγκασε το Δήμο Λεμεσού να διευκρινίσει πως δεν θα δεχτεί συμμετοχές με αυτήν την ενδυμασία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Ερντογάν για την τουρκική εισβολή: Εάν χρειαστεί θα επαναλάβουμε το ίδιο βήμα

«Κάποιος να πει στον σουλτάνο το γνωστό `όταν ο Θεός θέλησε να καταστρέψει τον μύρμηγκα, του έδωσε φτερά`!!! ...»
ΑΚΑ  |  11:10

Μεγαλύτερα αεροπλάνα για το Λονδίνο επιστρατεύει η Egypt Air

«Μήπως είναι ακόμη ένα τρικ …μάρκετινγκ για να ανεβάσουν τις τιμές των εισιτηρίων;»
Ai Em  |  10:39

Στην αντεπίθεση οι γιατροί του δημοσίου

«Προς κυρία Έλενα Νεοκλέους: μην εκπλήττεστε για την αρνητική στάση του Κούμα. Ο άνθρωπος κάνει ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Επιστολή Συνδέσμου Τραπεζών προς Πρόεδρο Βουλής για εκποιήσεις

«Mιλούμε για μια ομάδα 56 άχρηστων ατόμων! »
ΑΚΑ  |  09:18

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X