ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εκστρατεία της ΑΔΕ Πάφου για τροχαίες παραβάσεις με 113 καταγγελίες

Ταχύτητα και αλκοόλ στην κορυφή των αδικημάτων

ΚΥΠΕ

Σε 113 καταγγελίες προχώρησε η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης στο πλαίσιο της εκστρατείας για περιορισμό των τροχαίων οδικών συγκρούσεων, διαρρήξεων και κλοπών .

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, από τις 26 Νοεμβρίου στις 06:00 μέχρι τις 06:00 στις 29 Νοεμβρίου έγιναν 113 καταγγελίες και 246 έλεγχοι για έλεγχο αλκοόλης, εκ των οποίων οι 16 οδηγοί εξ αυτών ήσαν θετικοί.

Επίσης, είπε ο κ. Ιωάννου, μία καταγγελία έγινε για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, 1 καταγγελία για οδήγηση χωρίς ζώνη ασφαλείας, 47 καταγγελίες για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, 1 καταγγελία για οδήγηση με τη χρήση κινητού τηλεφώνου, 2 καταγγελίες για οδήγηση χωρίς άδεια οδηγού, 3 καταγγελίες χωρίς ασφάλεια, 1 καταγγελία σε χώρο στάθμευσης αναπήρων και 41 άλλες καταγγελίες για άλλα μικρότερα αδικήματα.

Εξάλλου, σημειώθηκαν συνολικά δέκα τροχαίες οδικές συγκρούσεις, εκ των οποίων η μία θανατηφόρα και οι έξι μόνο με υλικές ζημιές .
Ο κ. Ιωάννου είπε πως όσον αφορά τα θύματα είχαμε έναν νεκρό, δύο σοβαρά τραυματίες και έξι με ελαφρούς τραυματισμούς.

Επιπρόσθετα ο κ. Ιωάννου χαρακτήρισε αρνητική την εξέλιξη, σημειώνοντας πως η Αστυνομία Πάφου θα εντείνει τις προσπάθειες της για ελέγχους τόσο στον κύριο όσο και στο δευτερεύων οδικό δίκτυο σε μια προσπάθεια για περιορισμό των τροχαίων οδικών συγκρούσεων.

Πρόσθεσε ακόμη, πως η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου με πλήρη επίγνωση της κατάστασης που επικρατεί όσον αφορά το θέμα των τροχαίων οδικών συγκρούσεων έχει εκπονήσει σχέδια ενεργείας με τα οποία θα συνεχίσει να αστυνομεύει με περισσότερο αριθμό μελών τόσο τις κύριες οδικές αρτηρίες όσο και το δευτερεύων οδικό δίκτυο, σε μια προσπάθεια για πρόληψη των τροχαίων οδικών συγκρούσεων. Ο κ. Ιωάννου συμβούλεψε το κοινό, όπως ακολουθά τους κανόνες του κώδικα οδικής κυκλοφορίας , να σέβεται ο ένας τον άλλο και να οδηγούν αμυντικά.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της ΑΔΕ Πάφου συνεχίζονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση