ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έκθεση γεγονότων ζήτησε ο Αρχηγός Αστυνομίας για την απόδραση του κρατούμενου

Δόθηκαν οδηγίες για διεξαγωγή πειθαρχικής έρευνας

ΚΥΠΕ

Έκθεση γεγονότων ζήτησε ο Αρχηγός Αστυνομίας για τις συνθήκες υπό τις οποίες διέφυγε σήμερα Τετάρτη 13 Απριλίου, αλλοδαπός ηλικίας 36 ετών, από το Κέντρο Αποκατάστασης Eden στην Τερσεφάνου, όπου κρατείτο για σκοπούς απέλασης.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ η Μαρίνα Χριστοδουλίδου, Λειτουργός Τύπου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, «γίνεται έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το συγκεκριμένο πρόσωπο διέφυγε από το Κέντρο Αποκατάστασης. Ο Αρχηγός Αστυνομίας ζήτησε έκθεση γεγονότων και δόθηκαν οδηγίες για διεξαγωγή πειθαρχικής έρευνας».

Υπενθυμίζεται ότι με γραπτή ανακοίνωσή του, το Γραφείο Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας καταζητεί "τον MUSTAFA GULAM 36 ετών από το Πακιστάν, ο οποίος διέφυγε από το Κέντρο Αποκατάστασης (EDEN), όπου φιλοξενούνται άτομα θετικά στον ιό covid - 19. Το συγκεκριμένο άτομο κρατείτο για σκοπούς απέλασης από την Κυπριακή Δημοκρατία, μετά από έκδοση διατάγματος κράτησης και απέλασης».

Η Αστυνομία καλεί «οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στον αριθμό τηλεφώνου 24804060 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση