ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έρχεται το 2ο Run for Autism στην Αγία Νάπα το 2023

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν, όπως και πέρσι, για την στήριξη του σημαντικού ρόλου που επιτελεί το Κέντρο Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου και το «Smile Project»

Δελτίο Τύπου

Μετά την ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η πρώτη διοργάνωση αγώνα δρόμου «Run for Autism» τον περασμένο Απρίλιο στην Αγία Νάπα, οι διοργανωτές του αγώνα ανακοινώνουν τη νέα ημερομηνία για το 2023.

Συγκεκριμένα, το 2ο Run for Autism θα διοργανωθεί στην Αγία Νάπα, κατά μήκος της λεωφόρου Νησί μέχρι τη λεωφόρο Αγίας Θέκλας στη Σωτήρα, στις 2 Απριλίου 2023.Αξίζει να επισημανθεί ότι, ο πρώτος αγώνας που πραγματοποιήθηκε στις 3 Απριλίου 2022 σημείωσε ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία, καθώς ολοκληρώθηκε με εκατοντάδες συμμετοχές από όλη την Κύπρο. Στον αγώνα περιλαμβάνονταν, όπως και φέτος, αγώνες 10 και 5 χιλιομέτρων, καθώς και φιλανθρωπικός αγώνας 1 χιλιομέτρου στη μνήμη του Ιάκωβου Τρίαρου.

Ο φιλανθρωπικός αυτός αγώνας διοργανώνετε από το Κέντρο Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου και από τους Εθελοντές δρομείς «Run for Autism Famagusta» υπό την αιγίδα των Δήμων Αγίας Νάπας και Σωτήρας. Χορηγός Επικοινωνίας είναι το Deejay Radio 93,5.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν, όπως και πέρσι, για την στήριξη του σημαντικού ρόλου που επιτελεί το Κέντρο Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου και το «Smile Project» που στεγάζεται στη Σωτήρα, το οποίο φιλοξενεί και απασχολεί άτομα τα οποία βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.

Για να δηλώσετε κι εσείς συμμετοχή στον αγώνα επισκεφθείτε το https://www.getyourtickets.eu/event/runforautism2023 και προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας. Οι εγγραφές κλείνουν το Σάββατο 25 Μαρτίου 2023.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση