ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 08:09
 

Έτσι στήθηκε η επιχείρηση στην «Κόκκινη Λίμνη» (φώτο)

Τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό

Newsroom K

Μια τέντα, η οποία στεγάζει ειδικά εκπαιδευμένα μέλη, καθώς και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, στήθηκε δίπλα από την «Κόκκινη Λίμνη» στο Μιτσερό, απ' όπου την Κυριακή του Πάσχα ανασύρθηκε η πρώτη ταξιδιωτική βαλίτσα με μια σορό γυναίκας σε προχωρημένη αποσύνθεση.

Οι φωτογραφίες που κοινοποίησε η ιδιωτική εταιρεία, η οποία κλήθηκε να συνδράμει τις έρευνες, δείχνουν τον πυρετό εργασιών που επικρατεί κάτω από το προσωρινό υποστατικό, για τον όσο το δυνατόν καλύτερο συντονισμό. Εκτός αυτού, στις φωτογραφίες φαίνεται καρέ-καρέ η διαδικασία, από το στάδιο των προετοιμασιών, μέχρι την είσοδο του δύτη στο αφιλόξενο νερό της «Κόκκινης Λίμνης».

 Ο πεπειραμένος δύτης, ο οποίος εισήλθε την Κυριακή του Πάσχα στην λίμνη, παρά τις συνθήκες που επικρατούσαν και δυσχέραιναν το έργο της ανάσυρσης, με την μετακίνηση της λάσπης, πέτυχε, τελικά, τον σκοπό του, βγάζοντας στην επιφάνεια μια βαλίτσα η οποία περιείχε την σορό μιας ενήλικης γυναίκας.

Το προσωπικό ετοιμάζεται για την επιχείρηση της Δευτέρας του Πάσχα, όταν αναμένεται η ανάσυρση της δεύτερης βαλίτσας από τον πυθμένα της λίμνης. Παράλληλα, θα συνεχιστούν οι έρευνες για τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας, η οποία εξακολουθεί να μην φαίνεται στα πλάνα της ρομποτικής κάμερας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Νέα καταγγελία της Κύπρου στον ΟΗΕ για τις τουρκικές παραβιάσεις

«Η "ιερή αγελάδα" Αντρέας Μαυρογιάννης υποθέτω δεν έστειλε αυτός την επιστολή ως Μόνιμος Αντιπρόσωπος ...»
Ένας Πολίτης  |  10:49

Η συμμορία των μετρίων

«Αμελήσατε να συμπεριλάβετε στην λίστα τον Υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος μας πλασάρει τις συνεχείς αποτυχίες ...»
Rikkos  |  12:27

Πέθανε ο φωτογράφος του Κινέζου «Tank Man»

«Χαιρετισμούς στον σουλτάνο της Τουρκίας!!!»
ΑΚΑ  |  10:06

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X