ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Φωτίου: Προσπάθειες για αντιμετώπιση των δυσκολιών στην εκπαίδευση των εγκλωβισμένων μαθητών

«Προσδοκούμε στην είσοδο μας σε μια νέα εποχή, η οποία υπόσχεται πολύ περισσότερα σε όλους τους κατοίκους του νησιού μας»

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν στην παρεχόμενη εκπαίδευση των παιδιών του Ριζοκαρπάσου διαβεβαίωσε την Τετάρτη ο Επίτροπος Προεδρίας Φώτης Φωτίου, σε χαιρετισμό στην τελική γιορτή του Δημοτικού Σχολείου και του Δημόσιου Νηπιαγωγείου Ριζοκαρπάσου.

Ο Επίτροπος απευθυνόμενος στους μαθητές και τις μαθήτριες είπε ότι κάθε νέα χρονιά τους δυναμώνει και τη θέληση να αποκτήσουν περισσότερο ακόμα κουράγιο και αντοχή μέχρι που να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για το νησί μας.

"Αυτή τη δύναμη και το κουράγιο δεν σας τη δίνουν μόνο οι εκπαιδευτικοί, σας τη δίνουν και οι γονείς σας που παραμένουν ριζωμένοι στη γη των πατέρων τους και σας δείχνουν, με την αγάπη και την αφοσίωση τους γι’ αυτό τον τόπο, πως μπορούμε, ναι, να αναμένουμε αυτές τις καλύτερες μέρες και να προσδοκούμε στην είσοδο μας σε μια νέα εποχή, η οποία υπόσχεται πολύ περισσότερα σε όλους τους κατοίκους του νησιού μας", ανέφερε.

Ο κ. Φωτίου είπε πως σε κάθε επίσκεψη στην Καρπασία, ανανεώνεται και ενισχύεται η πίστη και η αποφασιστικότητα μας, συναισθανόμενοι το μεγάλο χρέος που οφείλουμε στις προηγούμενες γενιές.

"Η Κύπρος είναι η κοινή μας πατρίδα. Και οφείλουμε, ακριβώς, να αγωνιστούμε υπεύθυνα για να υπερβούμε αυτές τις δυσκολίες και να δώσουμε στην πατρίδα μας την προοπτική που της αξίζει για το καλό όλων μας", κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Η Τουρκία στη Λιβύη

«Πέδτα των Ευρωπαίων Χάρη μου εμείς τσ ξέρουμε...»
Αρμαγεδών  |  16:03

#PoliticsBlog Η επεισοδιακή αποχώρηση του Κώστα Κληρίδη και η «ντροπή»

«Ακόμα ένας καρεκλοκένταυρος γενικώς που έχει πέσει ακόμα πιο χαμηλά....»
Αρμαγεδών  |  18:54

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X