ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 09:26
 

Φωτίου: Προσπάθειες για αντιμετώπιση των δυσκολιών στην εκπαίδευση των εγκλωβισμένων μαθητών

«Προσδοκούμε στην είσοδο μας σε μια νέα εποχή, η οποία υπόσχεται πολύ περισσότερα σε όλους τους κατοίκους του νησιού μας»

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν στην παρεχόμενη εκπαίδευση των παιδιών του Ριζοκαρπάσου διαβεβαίωσε την Τετάρτη ο Επίτροπος Προεδρίας Φώτης Φωτίου, σε χαιρετισμό στην τελική γιορτή του Δημοτικού Σχολείου και του Δημόσιου Νηπιαγωγείου Ριζοκαρπάσου.

Ο Επίτροπος απευθυνόμενος στους μαθητές και τις μαθήτριες είπε ότι κάθε νέα χρονιά τους δυναμώνει και τη θέληση να αποκτήσουν περισσότερο ακόμα κουράγιο και αντοχή μέχρι που να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για το νησί μας.

"Αυτή τη δύναμη και το κουράγιο δεν σας τη δίνουν μόνο οι εκπαιδευτικοί, σας τη δίνουν και οι γονείς σας που παραμένουν ριζωμένοι στη γη των πατέρων τους και σας δείχνουν, με την αγάπη και την αφοσίωση τους γι’ αυτό τον τόπο, πως μπορούμε, ναι, να αναμένουμε αυτές τις καλύτερες μέρες και να προσδοκούμε στην είσοδο μας σε μια νέα εποχή, η οποία υπόσχεται πολύ περισσότερα σε όλους τους κατοίκους του νησιού μας", ανέφερε.

Ο κ. Φωτίου είπε πως σε κάθε επίσκεψη στην Καρπασία, ανανεώνεται και ενισχύεται η πίστη και η αποφασιστικότητα μας, συναισθανόμενοι το μεγάλο χρέος που οφείλουμε στις προηγούμενες γενιές.

"Η Κύπρος είναι η κοινή μας πατρίδα. Και οφείλουμε, ακριβώς, να αγωνιστούμε υπεύθυνα για να υπερβούμε αυτές τις δυσκολίες και να δώσουμε στην πατρίδα μας την προοπτική που της αξίζει για το καλό όλων μας", κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Μητσοτάκης: Τέθηκαν όλα τα ζητήματα, κατεγράφησαν οι διαφωνίες

«Τεράστιο επίτευγμα Ο Τούρκος Πρόεδρος και ο Έλληνας Πρωθυπουργός ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ...»
YIANNOULIS  |  18:05

Υπ. Δικαιοσύνης: Δεν θα καταργηθεί η κάρτα οπάδου

«Αντε καλέ, η κάρτα φιλάθλου φταίει»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  15:41

Σούπερ ντέρμπι Απόλλων - ΑΠΟΕΛ!

«Τα εύκολα μερικές φορές κάνουν τις ανατροπές!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:54

Κοινό ανακοινωθέν συμφώνησαν οι ηγέτες του ΝΑΤΟ - Συμφώνησε και η Τουρκία

«Mην πιστεύετε την Τουρκία! Διοικείται από κακό άτομο! Άρα, είναι χώρα άνευ εμπιστοσύνης!! »
ΑΚΑ  |  11:02

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X