ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Καταργείται η μάσκα στα κατεχόμενα - Από πότε

Ο αριθμός των κρουσμάτων

ΚΥΠΕ

Σαράντα εννιά κρούσματα καταγράφηκαν την Τετάρτη στα κατεχόμενα από 4265 διαγνωστικούς ελέγχους.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, το «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε ότι 19 άτομα εντοπίστηκαν θετικά στην Λευκωσία, 7 στην Κερύνεια, 17 στην Αμμόχωστο, 3 στην Μόρφου, ένα στο Τρίκωμο και δύο στην περιοχή Λεύκας.

Μέχρι σήμερα στα κατεχόμενα έχουν διενεργηθεί 6.929.535 τεστ, ο αριθμός των κρουσμάτων έφτασε τις 94.561 και ο συνολικός αριθμός των θυμάτων είναι 237. Υπό θεραπεία και παρακολούθηση βρίσκονται 458 άτομα, στο κέντρο πανδημίας είναι 4 ασθενείς, ένας μόνο στην εντατική.

Στο μεταξύ, ο νέος «πρωθυπουργός», Ουνάλ Ουστέλ ανακοίνωσε ότι από την 1η Ιουνίου θα αρθεί η υποχρεωτική χρήση μάσκας και τεστ.

Μιλώντας αργά το απόγευμα σε εκπομπή του «Μπαϊράκ» ο κ. Ουστέλ είπε ότι όπως και στον υπόλοιπο κόσμο έτσι και στο ψευδοκράτος τα κρούσματα έχουν μειωθεί και γι’ αυτό θα αρθεί η υποχρέωση της χρήσης μάσκας και τεστ.

Ο κ. Ουστέλ ανακοίνωσε ότι θα διευκολυνθούν οι διελεύσεις από τα οδοφράγματα λέγοντας ότι «η πρώτη μου δουλειά το Σάββατο είναι να επισκεφθώ τα σημεία διέλευσης και θα προσπαθήσουμε όπως το συντομότερο να αρθούν οι ελλείψεις που υπάρχουν».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση