ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 11:47
 

Κτηνιατρικός Σύλλογος: Λάθος ο αποκλεισμός των κτηνιάτρων από τα σχέδια στήριξης

Οι κτηνίατροι και επιχειρήσεις που ασκούν κτηνιατρικές πράξεις (κτηνιατρικές κλινικές), αποκλείονται από τα προγράμματα αυτά

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Τον αποκλεισμό των κτηνιάτρων και των επιχειρήσεων που ασκούν κτηνιατρικές πράξεις από τα σχέδια στήριξης αυτοτελώς εργαζομένων του Υπουργείου Εργασίας που σχετίζονται με τις επιπτώσεις του covid-19, επισημαίνει ο Παγκύπριος Κτηνιατρικός Σύλλογος.

«Συγκεκριμένα, μετά την ψήφιση των διαταγμάτων Κ.Δ.Π. 129/2020 και 131/2020 της Υπουργού εργασίας που σχετίζονται με τα σχέδια στήριξης αυτοτελώς εργαζομένων (Κ.Δ.Π. 129/2020) και επιχειρήσεων (Κ.Δ.Π. 131/2020), οι κτηνίατροι και επιχειρήσεις που ασκούν κτηνιατρικές πράξεις (κτηνιατρικές κλινικές), αποκλείονται από τα προγράμματα αυτά», αναφέρεται σε ανακοίνωσή του.

Όπως σημειώνεται, το αιτιολογικό που υπάρχει στα διατάγματα είναι η εικασία ότι «δεν έχουν επηρεαστεί οικονομικά οι κτηνίατροι, από τα μέτρα που ελήφθησαν από την κυβέρνηση για τον covid-19».

«Αντιλαμβανόμαστε την πίεση των στιγμών, αλλά το συγκεκριμένο λάθος θα επηρεάσει συναδέλφους που έχουν επιλέξει να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους, βασιζόμενοι στις διακηρύξεις των Υπουργών στις 15 Μαρτίου με αποτέλεσμα να μην έχουν εισοδήματα αυτό το μήνα. Επιπροσθέτως πολύ μεγάλο ποσοστό συναδέλφων επέλεξε να μειώσει το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών τους με τη συναφή απώλεια μέρους του κύκλου εργασιών τους», αναφέρεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Coronavirus  |  Υγεία  | 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το Plan B του Νίκαρου, οι μετοχές του Πετρίδη και ο θυμωμένος πρίγκιπας 

«Η βουλή των λαϊκιστών Πορδίκη, Καμένης, Ελαμάκια και συνεργατιστή κλέφτη Κουλία- ΕΔΕΚ & ΔΗΚΟ βυθίζουν ...»
Αρμαγεδών  |  11:25

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Αγαπητέ κύριε / μα   Καλώς ήλθατε στο σπίτι του παρόχου δανείων !!! Προσφέρουμε προσωπικά δάνεια, ...»
mr scott  |  17:39

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Αγαπητέ κύριε / μα   Καλώς ήλθατε στο σπίτι του παρόχου δανείων !!! Προσφέρουμε προσωπικά δάνεια, ...»
mr scott  |  17:39

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Αγαπητέ κύριε / μα   Καλώς ήλθατε στο σπίτι του παρόχου δανείων !!! Προσφέρουμε προσωπικά δάνεια, ...»
mr scott  |  15:44

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Είναι βραβευμένη και πιστοποιημένη διεθνώς και πληροί τις βασικές απαιτήσεις όλων των σχετικών Ευρωπαϊκών Οδηγιών Ιατρικών Συσκευών.

My Digital Doctor: Η νέα εφαρμογή ελέγχου ιατρικών συμπτωμάτων με τεχνολογία Artificial Intelligence ειδικά για το πελατολόγιο της Universal Life!

H εφαρμογή είναι η πρώτη που επικυρώθηκε επιστημονικά και παρουσίασε 91% ακρίβεια στην αξιολόγηση ιατρικών συμπτωμάτων σύμφωνα ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΥΓΕΙΑ
Την Πέµπτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις.

Στους 32 βαθμούς η θερμοκρασία

Απόψε ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, παρόλο που στα δυτικά, στα βόρεια και στα ορεινά, θα παρατηρούνται παροδικά ...
Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ
 |  ΚΥΠΡΟΣ
X