ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Διευκρινίσεις για έκδοση EUDCC σε Τουρκοκύπριους

Όλες οι πληροφορίες

ΚΥΠΕ

Διευκρινίσεις για τη διαδικασία για όσους Τουρκοκύπριους επιθυμούν να αποκτήσουν το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID (EUDCC), συμπεριλαμβανομένης της αναμνηστικής δόσης (booster dose) για σκοπούς ταξιδιού προέβη το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής.

Σε ανακοίνωση την οποία μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών αναφέρεται ότι για τα άτομα που δεν έχουν αιτηθεί για έκδοση του Ευρωπαϊκού Ψηφιακού Πιστοποιητικού COVID (EUDCC) για σκοπούς ταξιδιού στο παρελθόν και επιθυμούν να αιτηθούν για έκδοση του πιστοποιητικού τους, η διαδικασία παραμένει ως έχει.

Προστίθεται ότι για τα άτομα που έχουν υποβάλει επιτυχή αίτηση και επιθυμούν να επανεκδώσουν το πιστοποιητικό τους συμπεριλαμβανομένης της αναμνηστικής δόσης (booster dose) για σκοπούς ταξιδιού, θα μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα και να καταχωρήσουν μόνο την αναμνηστική τους δόση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα https://edvc.moh.gov.cy/ για έκδοση ή επανέκδοση του πιστοποιητικού σας, αναφέρεται τέλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση