ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ενώπιον του Υπουργικού το πρωτόκολλο για το test to stay στην ΕΦ

Ο Υπουργός Υγείας δεν αναμένεται να λάβει μέρος στην συνεδρία του Υπουργικού, που είναι προγραμματισμένη για τις 10:00, αφού έχει πρόσφατα διαγνωστεί με Covid-19

ΚΥΠΕ

Η διαδικασία για το μέτρο "test to stay" στην Εθνική Φρουρά αναμένεται να κατατεθεί την Τετάρτη στο Υπουργικό Συμβούλιο για έγκριση.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Άμυνας Χρίστος Πιερής ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι ο Υπουργός Άμυνας, Χαράλαμπος Πετρίδης, θα καταθέσει στο Υπουργικό Συμβούλιο πρόταση για έγκριση της διαδικασίας για την εφαρμογή του μέτρου "test to stay" στην Εθνική Φρουρά. Το Υπουργικό είχε εγκρίνει την προηγούμενη εβδομάδα επέκτασή του μέτρου, που ήδη εφαρμόζεται στα σχολεία, στην Εθνική Φρουρά, και σήμερα αναμένεται να εγκρίνει το πρωτόκολλο που θα ακολουθηθεί.

Ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλα, δεν αναμένεται να λάβει μέρος στην συνεδρία του Υπουργικού, που είναι προγραμματισμένη για τις 10:00, αφού έχει πρόσφατα διαγνωστεί με Covid-19.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργείο Υγείας, την ερχόμενη Τρίτη, ο κ. Χατζηπαντέλα θα έχει σύσκεψη στις 07:40 με τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής (ΣΕΕ) και αργότερα την ίδια μέρα, κατά τις 9:00 θα πάει στο Υπουργικό. Ο Υπουργός Υγείας θα λάβει τις εισηγήσεις των μελών της ΣΕΕ μέσα στην εβδομάδα και θα συζητηθούν την Τρίτη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση