ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πέντε ασθενείς εντάχθηκαν στη Μονάδα Αιμοκάθαρσης μετά την έναρξη της πανδημίας

O δρ. Γιουκκάς ανέφερε πως το Νεφρολογικό Τμήμα του ΓΝ Πάφου είναι ένα από τα λίγα Τμήματα που συνέχισε και συνεχίζει τη λειτουργία

ΚΥΠΕ

Πέντε ασθενείς εντάχθηκαν μετά την έναρξη της πανδημίας στο πρόγραμμα της αιμοκάθαρσης στο Νεφρολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Πάφου, σύμφωνα με τον Διευθυντή του δρα Λάκη Γιουκκά.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο δρ. Γιουκκάς ανέφερε πως το Νεφρολογικό Τμήμα του ΓΝ Πάφου είναι ένα από τα λίγα Τμήματα του Νοσοκομείου Πάφου που συνέχισε και συνεχίζει τη λειτουργία του και κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η Μονάδα Αιμοκάθαρσης, σημείωσε, εξυπηρετεί τους νεφροπαθείς όπως τους εξυπηρετούσε πριν την πανδημία, ενώ ήδη 5 νέοι ασθενείς εντάχθηκαν στο πρόγραμμα Αιμοκάθαρσης κατά τη διάρκεια της πανδημίας .

Επεσήμανε πως ήδη ξεκίνησαν να λειτουργούν και τα εξωτερικά νεφρολογικά ιατρεία.

Όπως εξήγησε, τα επείγοντα περιστατικά προ τελικού σταδίου χρόνιας νεφρικής ανεπάρκειας και τελικού σταδίου χρόνιας νεφρικής ανεπάρκειας τα παρακολουθούσαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Παράλληλα ο δρ. Γιουκκάς κάλεσε τους ασθενείς να κλείνουν ραντεβού και να είναι ακριβείς σ’ αυτά, καθώς επίσης να φέρουν μάσκα, να τηρούν τις αποστάσεις, και τους κανόνες υγιεινής.

Είπε ακόμη πως η νοσηλεύτρια των εξωτερικών ιατρείων θα είναι στην διάθεση των ασθενών για οποιαδήποτε βοήθεια ή πληροφορία στο τηλέφωνο 26803120.

Επίσης η νοσηλεύτρια θα επικοινωνεί με ασθενείς που είχαν ραντεβού και ακυρώθηκε για διευθέτηση νέου ραντεβού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση