ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Λάρνακα: 39χρονη οδηγούσε μεθυσμένη σε αυτοκινητόδρομο

Η γυναίκα καταγγέλθηκε από την Αστυνομία και κλήθηκε να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας αύριο

Κλωθώ

Γυναίκα ηλικίας 39 ετών οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην επαρχία Λάρνακας με πενταπλάσια σχεδόν ποσότητα αλκοόλης από το κανονικό.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για τροχονομικό έλεγχο γυναίκα ηλικίας 39 ετών που οδηγούσε το αυτοκίνητο της γύρω στις 1.40 σήμερα τα ξημερώματα, σε σημείο του αυτοκινητόδρομου στην περιοχή Αγγλισίδων. Κατά τον έλεγχο ηγέρθηκαν υποψίες ότι η 39χρονη βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλης και τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη διενέργεια προκαταρκτικού αλκοτέστ, με θετικό αποτέλεσμα».

Τα μέλη της Αστυνομίας οδήγησαν την 39χρονη με το όχημά της στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό και σε τελικό αλκοτέστ που της διενεργήθηκε η ένδειξη ήταν 104, αντί μέχρι 22μg%ml.

Η γυναίκα καταγγέλθηκε από την Αστυνομία για υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης και κλήθηκε να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας αύριο Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου, για εκδίκαση της υπόθεσης. Αναχώρησε από τον Αστυνομικό Σταθμό ενώ το όχημα της κρατήθηκε για φύλαξη. Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κλωθώ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση