ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Με SafePass η είσοδος στο Γραφείο του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου

Τί αναφέρει η ανακοίνωση του Γραφείου

ΚΥΠΕ

Την προσκόμιση "SafePass" απαιτεί το Γραφείο του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου.

Ανακοίνωση του Γραφείου του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου ενημερώνει δανειολήπτες – καταναλωτές ότι στο πλαίσιο υλοποίησης των Διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας, ημερομηνίας 19 Ιουλίου 2021 και 30 Ιουλίου 2021, πρόσωπα ηλικίας 12 ετών και άνω τα οποία επισκέπτονται το Γραφείο του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου του Ενιαίου Φορέα Εξώδικης Επίλυσης Διαφορών Χρηματοοικονομικής Φύσης (Φορέας), απαιτείται όπως προσκομίζουν πιστοποιητικό «SafePass».

Σημειώνεται ότι, για σκοπούς επαλήθευσης των στοιχείων τους, οι πολίτες υποχρεούνται να παρουσιάζουν αποδεικτικό ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο). Ο έλεγχος θα γίνεται από εξουσιοδοτημένους Λειτουργούς του Φορέα.

Υπογραμμίζει ότι το Γραφείο του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, εξακολουθεί να λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα, βάσει των σχετικών υγειονομικών μέτρων που εφαρμόζει το Κράτους, και συνεχίζει την προσπάθεια για περαιτέρω προώθηση της υγειονομικής προστασίας των χώρων του. Νοείται ότι η πλήρης πειθαρχία στην εφαρμογή των μέτρων, συνιστά κοινωνική ευθύνη όλων μας, αλλά και ευθύνη έναντι της προσωπικής υγείας του καθενός μας, καταλήγει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση