ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μητροπολίτης Πάφου: Το εμβόλιο είναι ευλογία

Η Εκκλησία, είπε, θεωρεί τα εμβόλια ως ευλογία

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Υπέρ του εμβολιασμού κατά της νόσου Covid-19 τάχθηκε ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος, ο οποίος επισκέφτηκε σήμερα το κέντρο εμβολιασμού walk-in στην πρώην οικία Επάρχου, μαζί με τον Υπουργό Υγείας Μιχάλη Χατζηπαντέλα, τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Χριστίνα Γιαννάκη και τον Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος.

O Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος σε δηλώσεις του ευχαρίστησε τον Υπουργό Υγείας και την ΓΔ του Υπουργείου Υγείας για την παρουσία τους στην Πάφο ώστε να προωθήσουν το θέμα των εμβολιασμών. Η Εκκλησία, είπε, θεωρεί τα εμβόλια ως ευλογία, σημειώνοντας πως είναι κάτι που θα χρησιμοποιηθεί ως αναχαίτιση της πανδημίας.

Παράλληλα, ο Πάφου Γεώργιος ανέφερε πως ο Θεός δεν δημιούργησε τον άνθρωπο άβουλο ον, αλλά του έδωσε την ελευθερία και τη λογική για να μπορεί να βρίσκεται καθημερινά επί ποδός και να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες. Αυτός, συνέχισε, φωτίζει τους επιστήμονες και τους ιατρούς να βρουν φάρμακα και εμβόλια και να ξεπεράσουμε τη δυσκολία. Για αυτό και θεωρούμε, είπε, “ότι όσοι, είτε θρησκευόμενοι είτε μη, βάζουν τη θρησκεία μπροστά ως εμπόδιο για να εμβολιαστούν, είναι δική τους προσωπική τους πεποίθηση”.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση