ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέος Βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας ο κ. Γιώργος Φράγκου

Αμέσως μετά από τον διορισμό του έγινε δεκτός από τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως.

Newsroom K

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Γιώργος Σαββίδης έχει προάξει σήμερα τον κ. Γιώργο Φράγκου στη θέση του Βοηθού Αρχηγού Αστυνομίας.

Η προαγωγή του Βοηθού Αρχηγού Αστυνομίας έγινε στη βάση των εξουσιών που παρέχει στον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως το άρθρο 16(1) και (3) του περί Αστυνομίας Νόμου 73(Ι)2004 και σύμφωνα με τις πρόνοιες του Κανονισμού 3 των περί Αστυνομίας (Προαγωγές) Κανονισμών του 2004 (Κ.Δ.Π. 214/04) όπως έχουν τροποποιηθεί, και με βάση τα κριτήρια προαγωγής αξία, προσόντα και αρχαιότητα όπως αυτά αναλύονται στη νομοθεσία.

Αμέσως μετά από τον διορισμό του, ο νέος Βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό Αστυνομίας κ. Κύπρο Μιχαηλίδη, έγινε δεκτός από τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως. Κατά τη συνάντηση, ο κ. Σαββίδης συνεχάρη τον κ. Φράγκου για τον διορισμό του, εκφράζοντας βεβαιότητα ότι ο Βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας θα ανταποκριθεί πλήρως στα νέα, υψηλά καθήκοντά του.
Συγχαίροντας τον κ. Φράγκου για τον διορισμό του, ο Αρχηγός Αστυνομίας ανέφερε ότι με την προαγωγή του κ. Φράγκου θα προχωρήσει σε ανάθεση καθηκόντων στον Βοηθό Αρχηγό Αστυνομίας, προβαίνοντας σε ανακατανομή καθηκόντων των Βοηθών Αρχηγών.

Από την πλευρά του, ο κ. Φράγκου ευχαρίστησε τον κ. Υπουργό διαβεβαιώνοντας ότι θα εργαστεί με ευσυνειδησία και σε στενή συνεργασία με τον Αρχηγό Αστυνομίας και τη λοιπή Ηγεσία, για να επέλθουν οι ωφέλιμες εκείνες αλλαγές που το Σώμα της Αστυνομίας έχει θέσει ως προτεραιότητα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X