ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Οδηγίες της Αστυνομίας για αποσυμφόρηση της τροχαίας κίνησης

Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται λόγω εκδηλώσεων

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Οδηγίες προς τους οδηγούς εξέδωσε η Αστυνομία μέσω ανακοίνωσης για αποσυμφόρηση της τροχαίας κίνησης προς το Τρόοδος. Παράλληλα, δρόμοι θα μείνουν για μερικές ώρες κλειστοί λόγω εκδηλώσεων.

Η ανακοίνωση 

Λόγω εκδηλώσεων που θα διεξαχθούν σήμερα, επηρεάζονται διάφοροι κεντρικοί δρόμοι στην Λευκωσία.

Λόγω της διεξαγωγής του Cyprus Road Races Grand Prix, που διοργανώνει η ΚΟΕΑΣ, από τις 8π.μ. σήμερα θα είναι κλειστές και οι τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας της λεωφόρου Στροβόλου, από τη συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά, μέχρι και την συμβολή της με την λεωφόρο Αθαλάσσας. Κλειστές για την κυκλοφορία θα είναι και οι δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας, της λεωφόρου Στροβόλου, από τη συμβολή της με τη λεωφόρο Αθαλάσσας, μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Αρχιεπισκόπου Κυπριανού (βιβλιοπωλείο Αγρότης). Η διακίνηση των οχημάτων σε αυτό το τμήμα του δρόμου, θα γίνεται αμφίδρομα, στις άλλες δύο λωρίδες του δρόμου.

Κλειστή λόγω της καρναβαλίστικης παρέλασης του Δήμου Αγλαντζιάς, θα παραμείνει από τις 8π.μ. μέχρι και τις 4μ.μ. σήμερα, η λεωφόρος Κυρηνείας στην Αγλαντζία. Ο δρόμος θα είναι κλειστός από την συμβολή του με τη λεωφόρο Λεμεσού, μέχρι και τη συμβολή του με την οδό Αρχαίων Σόλων.

Στις άλλες περιοχές δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε πρόβλημα, που να επηρεάζει σοβαρά την τροχαία κίνηση. Ωστόσο, εργασίες που διεξάγονται σε κάποια σημεία του οδικού δικτύου πιθανόν να επηρεάσουν την ομαλή διακίνηση των οχημάτων.

Όσοι θα διακινηθούν στις ορεινές περιοχές, προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού λόγω παγετού που πιθανό να υπάρχει, οι δρόμοι μπορεί να είναι ολισθηροί και επικίνδυνοι.

Σημειώνεται επίσης ότι για σκοπούς αποσυμφόρησης της τροχαίας κίνησης στην πλατεία Τροόδους, παρακαλούνται οι οδηγοί λεωφορείων κατά τα Σαββατοκυρίακα να ακολουθούν τα ακόλουθα δρομολόγια:

• Από Λεμεσό: Από το δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, να σταθμεύουν πριν την πλατεία Τροόδους, σε χώρο που θα τους υποδυκνύεται από μέλος της Αστυνομίας.

• Από Λευκωσία: Από το σταυροδρόμι στον Καρβουνά, να κατευθύνονται προς Σαϊττά και ακολούθως μέσω του δρόμου Λεμεσού – Πλατρών, προς την πλατεία Τροόδους, όπου θα σταθμεύουν πριν την πλατεία Τροόδους, σε χώρο που θα τους υποδυκνύεται από μέλος της Αστυνομίας.

• Από περιοχή Μόρφου: Από τον κυκλικό κόμβο Προδρόμου να κατευθύνονται προς Τροοδίτισσα και ακολούθως μέσω του δρόμου Λεμεσού – Πλατρών, προς την πλατεία Τροόδους, όπου θα σταθμεύουν πριν την πλατεία Τροόδους, σε χώρο που θα τους υποδυκνύεται από μέλος της Αστυνομίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση