ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η επιστολή μητέρας μαθητή για τον καύσωνα και το κλείσιμο που έγινε viral

Επικρίσεις από ΠΟΕΔ για εξετάσεις

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Αγανάκτηση εξέφρασε μητέρα μαθητή της τρίτης τάξης δημοτικού αναφορικά με την απόφαση για να κλείσουν νωρίτερα τα σχολεία αύριο Παρασκευή (14/6) λόγω καύσωνα.

Σύμφωνα με την επιστολή, που απέστειλε η εν λόγω μητέρα στην Υπουργό Παιδείας, αναφέρει ότι μετά και το κλείσιμο των σχολείων στις 10:45, το παιδί της θα προσέλθει στα γραφεία του Υπουργείου για επιτήρηση στους κλιματιζόμενους χώρους.

Έτσι ώστε να μπορέσουμε, αναφέρει να συνεχίσουμε την εργασίας μας, η οποία είναι υποχρεωτική και όχι εθελοντική ή σε μορφή χόμπι.

Αναλυτικά η επιστολή της:


Στο μεταξύ η Υπουργός Παιδείας, σε πρωινές της δηλώσεις στο κρατικό ραδιόφωνο, επισήμανε ότι η απόφαση που λήφθηκε είναι η πιο ισορροπημένη, προσθέτοντας επίσης, ότι και να αποφάσιζε το Υπουργείο δεν θα μπορούσε να τους ικανοποιήσει όλους.

Επίσης, είπε πως η κυβέρνηση είναι ευέλικτη και εάν προκύψουν νέα δεδομένα, ενδέχεται να επισπεύσει το πρόγραμμα εγκατάστασης κλιματιστικών.

Η κα. Μιχαηλίδου, αναφέρθηκε επίσης στις παγκύπριες εξετάσεις, τονίζοντας ότι θα διεξαχθούν κανονικά, θεωρώντας πως δεν θα προκύψουν προβλήματα, επειδή οι εξετάσεις ολοκληρώνονται γύρω στις 11 το πρωί.

Επικρίσεις από ΠΟΕΔ για εξετάσεις:

Μιλώντας στο ΡΙΚ, η πρόεδρος της ΠΟΕΔ, Μύρια Βασιλείου επέκρινε την απόφαση του υπουργείου όπως διεξαχθούν κανονικά αύριο, οι εξετάσεις πρόσβασης στη μέση εκπαίδευση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση