ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΚΙΕ: Από τις 13 Μαΐου αρχίζουν οι εγγραφές

Όλες οι πληροφορίες

ΚΥΠΕ

Τη διενέργεια εγγραφών στα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης (Κ.Ι.Ε.) για τη νέα σχολική χρονιά 2024-2025, ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας. Οι εγγραφές διενεργούνται στα κατά τόπους Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης από τις 13/05/24 μέχρι τις 14/06/24.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, τα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης, προσφέρουν σειρά απογευματινών/ βραδινών μαθημάτων σε μαθητές/τριες όλων των βαθμίδων καθώς και σε ενήλικες, τόσο σε αστικά κέντρα όσο και σε αγροτικές περιοχές, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα για ίσες ευκαιρίες μάθησης και συμβάλλοντας στη διά βίου εκπαίδευση.

Το κοινό μπορεί να αποτείνεται για εγγραφή ή και για οποιαδήποτε άλλη ενημέρωση για τις υπηρεσίες που παρέχονται στα 46 K.I.E., τα οποία λειτουργούν παγκύπρια και στεγάζονται σε δημόσια σχολεία Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης.

Στοιχεία επικοινωνίας με τα κατά τόπους Κ.Ι.Ε. οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα των Κ.Ι.Ε.: http://www.moec.gov.cy/kie, στο σημείο κατάλογος σχολείων (http://www.moec.gov.cy/kie/katalogos_scholeion.html).

Τα δίδακτρα έχουν ως εξής: Για χαμηλά επίπεδα από €225 το έτος (€115 για παιδιά πολύτεκνων ή πενταμελών οικογενειών), και για υψηλά επίπεδα από €280 το έτος (€140 για παιδιά πολύτεκνων ή πενταμελών οικογενειών) . Για μαθήματα παγκύπριων εξετάσεων τα δίδακτρα ανέρχονται σε €410 το έτος (€205 για παιδιά πολύτεκνων ή πενταμελών οικογενειών).

Η έναρξη μαθημάτων αναμένεται το πρώτο δεκαπενθήμερο Σεπτεμβρίου και η λήξη των μαθημάτων και οι εξετάσεις στα τέλη Μαΐου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση