ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το Πανεπιστήμιο Frederick προσφέρει ευκαιρίες για εμπλοκή σε έρευνα & Open Day για τα μεταπτυχιακά του προγράμματα

Δελτίο Τύπου

Το Πανεπιστήμιο Frederick πραγματοποιεί εκδήλωση με τίτλο Research Networking & Open Day τη Δευτέρα, 27 Μαΐου, στο πλαίσιο της οποίας το ενδιαφερόμενο κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα που προσφέρει το Πανεπιστήμιο και να εξερευνήσει ευκαιρίες για εμπλοκή στην έρευνα που διεξάγει. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 15:00 μέχρι τις 18:00 στην καφετέρια του Πανεπιστημίου Frederick, στη Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι/ες θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με περισσότερες από 20 ερευνητικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στο Πανεπιστήμιο Frederick και στο Frederick Research Center και να γνωρίσουν την ερευνητική τους δραστηριότητα, να ανακαλύψουν ερευνητικές ευκαιρίες που παρέχει το Πανεπιστήμιο Frederick και το Δίκτυο Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων EU-CONEXUS, να εξερευνήσουν το μεγάλο εύρος μεταπτυχιακών προγραμμάτων που προσφέρει το Πανεπιστήμιο και να διερευνήσουν τις επιλογές ένταξής τους σε ερευνητική ομάδα. Επιπλέον, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα διδακτορικά προγράμματα που προσφέρει το Πανεπιστήμιο, καθώς διανύουμε την περίοδο υποβολής σχετικών αιτήσεων για θέσεις σε όλες τις Σχολές του Πανεπιστημίου. Διδακτορικά προγράμματα προσφέρουν το Τμήμα Επιστημών της Αγωγής, η Πολυτεχνική Σχολή, η Σχολή Νομικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων, η Σχολή Τεχνών, Επικοινωνίας και Πολιτισμικών Σπουδών, το Τμήμα Φαρμακευτικής και το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου.

Μέλη του ακαδημαϊκού προσωπικού και ερευνητές/τριες του Πανεπιστημίου θα παρέχουν πληροφορίες για τη δραστήρια ακαδημαϊκή/ερευνητική κοινότητα και τις συναρπαστικές προοπτικές στον χώρο.

Για εγγραφή στην εκδήλωση, ακολουθήστε τον σύνδεσμο εδώ. 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση