ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Παράταση υποβολής αιτήσεων για ΣΥΟΠ έως 6 Οκτωβρίου

Όλες οι λεπτομέρειες

ΚΥΠΕ

Την παράταση της υποβολής αιτήσεων για πρόσληψη συμβασιούχων οπλιτών (ΣΥΟΠ) μέχρι την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου και ώρα 2 μ.μ. μέσω της Κυβερνητικής Πύλης https://www.gov.cy/gr/ ανακοίνωσε την Παρασκευή το Υπουργείο Άμυνας.

Όπως αναφέρεται, για να προχωρήσει με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης, ο αιτητής θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένος και ταυτοποιημένος χρήστης της Κυβερνητικής Πύλης https://www.gov.cy/gr/, ενώ η ταυτοποίηση μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά, ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται στο Gov.cy, είτε με φυσική παρουσία σε Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη, προσκομίζοντας το Δελτίο Ταυτότητας.

Συμπληρώνεται ότι με το πέρας της υποβολής αιτήσεων, οι υποψήφιοι/ες θα υποβληθούν σε αθλητική δοκιμασία για διαπίστωση της φυσικής τους κατάστασης και σε στρατιωτική δοκιμασία για να διαπιστωθεί η μαχητική τους ικανότητα, με τις εν λόγω Δοκιμασίες να αναμένεται να πραγματοποιηθούν εντός του μήνα Οκτωβρίου και οι υποψήφιοι/ες θα κληθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και μηνύματος SMS.

Σημειώνεται ακόμη ότι οι υποψήφιοι που ήταν εθνοφρουροί και έχουν εκπληρώσει την υποχρέωση θητείας στους στη Δύναμη και εξασφάλισαν κατάλληλη σειρά επιτυχίας από τον προηγούμενο τελικό πίνακα που δημοσιεύτηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας στις 28.04.2023, και στους οποίους έχει ήδη προσφερθεί απασχόληση, θα κληθούν μετά το πέρας της αθλητικής και στρατιωτικής δοκιμασίας των υποψηφίων του νέου πίνακα για υγειονομική εξέταση.

Νοείται ότι η προσφορά εργοδότησής τους θα ισχύει νοουμένου ότι έχουν εκπληρώσει κανονικά τη στρατιωτική τους θητεία και θα κριθούν με ικανότητα πρώτης ή δεύτερης κατηγορίας (Ι1 ή Ι2) από την υγειονομική εξέταση, διευκρινίζεται.

Για περισσότερες πληροφορίες, απορίες, υποβοήθηση στη συμπλήρωση της αίτησης ή και για τις περιπτώσεις σφάλματος ή αδυναμίας υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Στρατευσίμων και Πολιτών του Υπουργείου Άμυνας καθημερινά από τις 8 π.μ. μέχρι τις 3 μ.μ. τις εργάσιμες ημέρες, στο τηλέφωνο επικοινωνίας 1430 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση syop@mod.gov.cy, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Άμυνα  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση