ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πυρίλλης: Θλίψη για προσωπικές επιθέσεις από Καρούσο

Την περασμένη Κυριακή ο δήμαρχος Αγίας Νάπας έβγαλε στην επιφάνεια το έντονο παρασκήνιο για τις συνενώσεις δήμων της περιοχής ελεύθερης Αμμοχώστου

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Την θλίψη του γιατί ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος, καταφέρεται με τέτοιο τρόπο εναντίον του και προβαίνει σε προσωπικές επιθέσεις, εκφράζει ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης, σε γραπτή δήλωση του.

«Κατανοώ το δικαίωμα κάθε Δημάρχου ή Κοινοτάρχη να εκφράζει οποιεσδήποτε απόψεις αναφορικά με την μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την ενδεχόμενη συνένωση Δήμων και Κοινοτήτων», αλλά «θλίβομαι όμως, που ο αδελφός Γιάννης Καρούσος, καταφέρεται με τέτοιο τρόπο έναντι μου και προβαίνει σε προσωπικές επιθέσεις», αναφέρει ο κ. Πυρίλλης.

Θλίβομαι, συνεχίζει, «γιατί από το ίδιο μετερίζι δώσαμε μάχες για αυτή την Επαρχία» και «για τούτο δεν θέλω να απαντήσω σε όσα μου καταλογίζει». Ο κ. Πυρίλλης είπε ότι αρνείται να μπει στην αρένα της αντιπαράθεσης «με αδελφό» και πιστεύει ότι κάποτε θα αντιληφθεί το λάθος του, όπως αναφέρει. «Ο βίος και η πολιτεία ακολουθεί τον καθένα από εμάς και ο κάθε ένας γράφει την ιστορία του» καταλήγει ο κ. Πυρίλλης.

Την περασμένη Κυριακή ο δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος με ανάρτησή του στο fecebook έβγαλε στην επιφάνεια το έντονο παρασκήνιο για τις συνενώσεις δήμων της περιοχής ελεύθερης Αμμοχώστου. Ο κ. Καρούσος με μια μακροσκελή ανάρτησή του πραγματοποιεί ανοιχτή επίθεση κατά του δημάρχου Παραλιμνίου Θεόδωρου Πυρίλλη τον οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ τον κατηγορεί ότι προσπαθεί να απορροφήσει την Αγία Νάπα διοικητικά με αφορμή τις επικείμενες συνενώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Πρόεδρος: Δεν θέλω να δημιουργώ ψευδαισθήσεις για τα μέτρα της ΕΕ

«Από τη μια ο Πρόεδρος να μιλά με ρεαλισμό και από την άλλη ο Υπουργός Εξωτερικών να μας μιλά περί ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  16:23

#PoliticsBlog Τα δυναμικά μέτρα της ΕΕ, ο υπουργός κομάντο και τα darts...

«Μα για ποια "επιτάχυνση της διαδικασίας" μας λέτε έτσι ανερυθρίαστα και χωρίς προβληματισμό; Πέρασαν ...»
Ένας Πολίτης  |  16:20

Η αποτυχία στις ΑΠΕ φέρνει αυξήσεις στα καύσιμα

«Ριάλια να φαν τζ’ οι όρνιθες ……………. Αυτό σκέφτηκα διαβάζοντας την είδηση για την επί θύραις αύξηση ...»
YIANNOULIS  |  10:14

Μέχρι τα ημιορεινά έφτασε το χιόνι

«Μα καλά ποιος του απαγορεύει, του χιονιά, να κατεβεί, ως τη Λάρνακα;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  17:09

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X