ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πυροβόλησε τον σκύλο του γείτονά του - Στη φυλακή για 10 μήνες

Ο παραπονούμενος μετέφερε τον σκύλο του σε κτηνιατρική κλινική, όπου είχε διαπιστωθεί ότι το ζώο φέρει τραύματα στο δεξιό μπροστινό πόδι

ΚΥΠΕ

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών επέβαλε την Παρασκευή το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 58χρονο, ο οποίος στις 19 Ιουνίου είχε τραυματίσει με κυνηγετικό όπλο τον σκύλο του γείτονά του.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, τα αδικήματα στα οποία κρίθηκε ένοχος ο 58χρονος είναι αυτά της παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, ρίψης πυροβολισμών σε κατοικημένη περιοχή και βλάβης σε ζώο.

Ο κ. Νικολάου είπε στο ΚΥΠΕ πως στον 58χρονο, που είχε κριθεί ένοχος σε προηγούμενη δικάσιμο, το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου επέβαλε ποινή φυλάκισης 10 μηνών.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, στις 19 Ιουνίου ο 40χρονος ιδιοκτήτης του σκύλου, ο οποίος διαμένει στην Τρεμιθούσα, ενώ βρισκόταν στην κατοικία του, άκουσε πυροβολισμό και ακολούθως τον σκύλο του να κλαίει.

Όπως είχε καταγγείλει στην αστυνομία, είδε τον σκύλο του στην αυλή της κατοικίας του με τραύματα στο δεξί μπροστινό του πόδι και τον 58χρονο γείτονά του να βρίσκεται στην θέση του οδηγού του αυτοκινήτου του, κρατώντας κυνηγετικό όπλο και να αναχωρεί με το όχημα του.

Ο παραπονούμενος μετέφερε τον σκύλο του σε κτηνιατρική κλινική, όπου είχε διαπιστωθεί ότι το ζώο φέρει τραύματα στο δεξιό μπροστινό πόδι από σφαιρίδια κυνηγετικού όπλου και ακολούθως περιθάλπτηκε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση