ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Συνελήφθη 32χρονος για παιδική πορνογραφία μετά από πληροφορία της Europol

Τη σύλληψη του ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου εντοπίστηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και ακόμη ένα κινητό τηλέφωνο

Newsroom K

Στη σύλληψη 32χρονου, προχώρησε την Κυριακή (14/06)η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.

Η υπόθεση τέθηκε υπό διερεύνηση, μετά από πληροφορία που έφθασε στην Αστυνομία από την Europol. Σύμφωνα με την πληροφόρηση από την Europol, χρήστης συγκεκριμένου λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε στο διαδίκτυο δύο αρχεία βίντεο, με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Μετά από εξετάσεις που διενήργησε το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του 32χρονου χρήστη του διαδικτυακού λογαριασμού, εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Ο 32χρονος εντοπίστηκε στην Λευκωσία, το μεσημέρι της Κυριακής και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο. Τη σύλληψη του ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου εντοπίστηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και ακόμη ένα κινητό τηλέφωνο. Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και τα δύο κινητά τηλέφωνα κατακρατήθηκαν για να τύχουν δικανικού ελέγχου.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση