ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Συνελήφθη για κλοπή χιλιάδων ευρώ - Την κατήγγειλε ο φίλος της

Η 24χρονη αναμένεται να ανακριθεί και να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου

ΚΥΠΕ

Στο αεροδρόμιο Λάρνακας εντοπίστηκε και συνελήφθη 24χρονη, η οποία καταζητείτο ως ύποπτη για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής 6.500 ευρώ από το όχημα 38χρονου φίλου της, την περασμένη Παρασκευή, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία ο παραπονούμενος, την περασμένη Παρασκευή μετέφερε, με το όχημα του, την 24χρονη φίλη του μαζί με την κόρη της, ενώ στο ντουλαπάκι είχε το χρηματικό ποσό, μέρος χρημάτων από την πώληση μεριδίου επιχείρησης.

Σε κάποια στιγμή, σύμφωνα με τον ίδιο, κατέβηκε σε περίπτερο και λίγο αργότερα αποβίβασε την 24χρονη και την κόρη της, ενώ όταν επέστρεψε σπίτι του, διαπίστωσε ότι τα χρήματα είχαν εξαφανιστεί.

Αφού αναζήτησε και δεν εντόπισε την 24χρονη, ο παραπονούμενος κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία και εναντίον της εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η καταζητούμενη εντοπίστηκε σήμερα στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου επρόκειτο να ταξιδέψει για το εξωτερικό και συνελήφθη. Αναμένεται να ανακριθεί και να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση