ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Διαχειρίσιμη η πυρκαγιά που ξεκίνησε από όχημα (εικόνα)

Η νεότερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Διαχειρίσιμη είναι η φωτιά που ξέσπασε σε όχημα στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού και επεκτάθηκε σε ξηρά χόρτα. Η φωτιά εκδηλώθηκε ενώ το αυτοκινήτο οδηγείτο σε σημείο του αυτοκινητόδρομου κοντά στην Αυδήμου, στο τμήμα από Πισσούρι προς Αυδήμου, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό.

Σύμφωνα με νεότερη ανάρτηση του Εκπρόσωπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά είναι διαχειρίσιμη. Κάηκαν συνολικά πέντε εκτάρια από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και δέντρα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία προχωρεί με πλήρη οριοθέτηση και τελικές κατασβέσεις, ενώ στο σημείο θα παραμείνουν δυνάμεις πυρόσβεσης καθ' όλη τη διάρκεια της νύκτας. 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Κανονικά συνεχίζεται πλέον η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού, όπου νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής, λόγω πυρκαγιάς που είχε εκδηλωθεί σε διερχόμενο αυτοκίνητο και επεκτάθηκε ακολούθως σε χωράφια με ξηρά βλάστηση, είχε επηρεαστεί η ορατότητα στον δρόμο και η τροχαία κίνηση, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου από Πισσούρι προς Αυδήμου.

Η πυρκαγιά στο όχημα κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που συνεχίζουν γύρω στις 7.00 το απόγευμα, την κατάσβεση της πυρκαγιάς που επεκτάθηκε στην περιοχή. Η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό έλεγχο και βρίσκεται σε απόσταση από τον αυτοκινητόδρομο, με την κυκλοφορία να μην επηρεάζεται και να συνεχίζει κανονικά. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση