ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ενημερωτικό δελτίο Φεβρουαρίου της K. Treppides & Co Ltd: Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου

Κυκλοφόρησε το νέο ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd, ηγέτη στον τομέα των χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, με γραφεία σε τρεις χώρες. Το ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο για όλους όσους εργάζονται ή και δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο χρηματοοικονομικό και επιχειρηματικό τομέα, καθώς περιέχει όλες τις σημαντικές και τρέχουσες εξελίξεις, όπως επίσης και τα τελευταία νέα όσων αφορά τον τομέα των χρηματοοικονομικών, ελεγκτικών, φορολογικών και νομικών υπηρεσιών.

Στο ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd τεύχος 7, διαβάστε:

-Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (η «ΕΚΚ»): Καθοδήγηση στο ζήτημα της διαχείρισης κινδύνου ρευστότητας (η «ΔΚΡ»)
-Ευρωπαϊκή Αρχή Τραπεζών (η «ΕΑΤ»): ενημερώνει την καθοδήγησή της μέσω της δημοσίευσης των Ερωτήσεων/Απαντήσεων της στον τομέα της ελάχιστης απαίτησης ιδίων κεφαλαίων και επιλέξιμων υποχρεώσεων
-Bloomberg: Εκτιμήσεις από αξιωματούχους της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ επιφέρουν αυξήσεις στις αποδόσεις του δολαρίου ΗΠΑ αλλά και υφέσεις στην χρηματιστηριακή αγορά
-Financial Times: Οι όμιλοι ενέργειας των ΗΠΑ περιμένουν να επιστρέψουν στο χρηματιστήριο καθώς ο ενεργειακός κλάδος αρχίζει να ευνοείται
-Reuters: Οι οίκοι αξιολόγησης διαβλέπουν νέο κίνδυνο πληθωρισμού στην Ουγγαρία και την Πολωνία
-MarketWatch: To bitcoin έφτασε ιστορικό υψηλό 6 μηνών

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τρία προαναφερθένα θέματα, μπορείτε να ανατρέξετε στο newsletter της K. Treppides & Co Ltd με αριθμό τεύχους 7.

Επιλέγοντας να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της K.Treppides & Co Ltd διασφαλίζετε ότι:

- Είστε ενημερωμένοι για όλες τις νεότερες οδηγίες από αρμόδιους φορείς στην Κύπρο, την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και παγκόσμιους οργανισμούς.
- Λαμβάνετε όλες τις απαραίτητες ανακοινώσεις που αφορούν ελεγκτικών, φορολογικών, λογιστικών και χρηματοοικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών.
- Διαβάζετε όλα τα σημαντικά νέα που αφορούν στις αγορές, αλλά και αναλύσεις και εκτιμήσεις για τις επιδράσεις και αλλαγές που επίκεινται.
- Είστε συγχρονισμένοι με όλες τις τάσεις που αφορούν τον τομέα των χρηματοοικονομικών, τραπεζιτικών, του blockchain και των ψηφιακών νομισμάτων.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε άμεσα τη συνδρομή σας στο newsletter της K.Treppides & Co Ltd ΕΔΩ.

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση