ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ενημερωτικό δελτίο Οκτωβρίου της K. Treppides & Co Ltd: Ευρωπαϊκή Αρχή Τραπεζών

Κυκλοφόρησε το νέο newsletter της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd, ηγέτης στον τομέα των ελεγκτικών και λογιστικών υπηρεσιών, με γραφεία σε τρεις χώρες. Κάθε νέο ενημερωτικό δελτίο της K.Treppides & Co Ltd αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για όλους όσους εργάζονται ή και δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο τομέα των χρηματοπιστωτικών, αλλά και των επιχειρήσεων, καθώς στις σελίδες του βρίσκει κανείς όλες τις σημαντικές και τρέχουσες εξελίξεις, αλλά και τα τελευταία νέα σε ό,τι αφορά τον τομέα των ελεγκτικών, φορολογικών, λογιστικών και χρηματοοικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Στο ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd τεύχος 43, διαβάστε:

- Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΡΧΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ («ΕΑΤ») δημοσιεύει αναφορά σχετικά με την ενσωμάτωση των κινδύνων που απορρέουν από τους «ΠΚΔ» παράγοντες (περιβαλλοντικούς, κοινωνικούς και παράγοντες διακυβέρνησης) κατά την εποπτεία επενδυτικών εταιρειών
- Bloomberg: Άνοδος των διεθνών χρηματιστηριακών αγορών ενόψει προβλέψεων για επιβράδυνση στις αυξήσεις των επιτοκίων
- Reuters: Οι μετοχές στις ασιατικές χρηματιστηριακές ανεβαίνουν λόγω θετικών προβλέψεων για επιβράδυνση των επιτοκίων – εστίαση στο συγκεκριμένο ζήτημα και από την ΕΚΤ
- Financial Times: Δυσάρεστες συνέπειες για τις κυβερνήσεις που προχώρησαν σε επενδύσεις σε ομόλογα συνδεδεμένα με τις διακυμάνσεις πληθωρισμού

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τρία προαναφερθένα θέματα, μπορείτε να ανατρέξετε στο newsletter της K. Treppides & Co Ltd με αριθμό τεύχους 43.

Επιλέγοντας να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της K.Treppides & Co Ltd διασφαλίζετε ότι:

- Είστε ενημερωμένοι για όλες τις νεότερες οδηγίες από αρμόδιους φορείς στην Κύπρο, την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και παγκόσμιους οργανισμούς.

- Λαμβάνετε όλες τις απαραίτητες ανακοινώσεις που αφορούν ελεγκτικών, φορολογικών, λογιστικών και χρηματοοικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών.

- Διαβάζετε όλα τα σημαντικά νέα που αφορούν στις αγορές, αλλά και αναλύσεις και εκτιμήσεις για τις επιδράσεις και αλλαγές που επίκεινται.

- Είστε συγχρονισμένοι με όλες τις τάσεις που αφορούν τον τομέα των χρηματοοικονομικών, τραπεζιτικών, του blockchain και των ψηφιακών νομισμάτων.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε άμεσα τη συνδρομή σας στο newsletter της K.Treppides & Co Ltd ΕΔΩ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση