ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

CIM: Πρωτοπόρο στην ανάπτυξη στελεχών επιχειρήσεων

Ιδρύθηκε το 1978 και είναι το πρώτο κυπριακό Business School

Τo Cyprus Institute of Marketing (CIM) ιδρύθηκε το 1978 και είναι το πρώτο κυπριακό Business School. Ξεκίνησε τη λειτουργία του με κύριο σκοπό να δώσει μια άλλη διάσταση στα ακαδημαϊκά δρώμενα της Κύπρου και να συμπληρώσει ένα κενό που υπήρχε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση του τόπου.

Τα τελευταία 31 χρόνια έχουν αποφοιτήσει από το CIM πέραν των 10.000 φοιτητών από την Κύπρο και το εξωτερικό και η μεγαλύτερη επιτυχία του Ιδρύματος έγκειται στην τεράστια ανάδειξη των αποφοίτων του, οι οποίοι διοικούν τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις σε Κύπρο και εξωτερικό.

Το Cyprus Institute of Marketing είναι το κατεξοχήν κυπριακό ίδρυμα όσον αφορά την άριστη εκπαίδευση στελεχών. Προσφέρει αποκλειστικά βραδινά μαθήματα και η όλη φιλοσοφία του εδράζεται στην εκπαίδευση και ανάπτυξη στελεχών επιχειρήσεων. Προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σε τομείς όπως Marketing, Business Administration, Shipping, Accounting & Finance, Human Resource κτλ. Όλα τα προγράμματα προσφέρονται σε Λευκωσία και Λεμεσό τις βραδινές ώρες, ώστε να προσαρμόζονται στις ανάγκες και του εργαζόμενου φοιτητή.

CIM - University of West London

Φέτος το CIM και το University of West London (UWL) γιορτάζουν έντεκα χρόνια συνεργασίας και πολλών επιτυχιών. Η συνεργασία που ξεκίνησε το 2011, μεγάλωσε κι εξελίχθηκε επενδύοντας σε νέα projects. Σήμερα είναι η μακροβιότερη και πιο επιτυχής συνεργασία μεταξύ κυπριακού ανώτερου εκπαιδευτικού ιδρύματος και βρετανικού πανεπιστημίου.

Η συνεργασία ανάμεσα στο CIM και στο UWL αφορά την προσφορά τριών ακαδημαϊκών προπτυχιακών προγραμμάτων: Το BA (Hons) in Business Studies with Marketing (3 years), το BA (Hons) Accounting & Finance (3 years) και το LLB(Hons) Law (3 years) καθώς και δύο μεταπτυχιακών προγραμμάτων, MSc Digital Marketing (1 year FT/2 years PT) και MA Luxury Hospitality Management (1 year FT/2 years PT), με βραδινά μαθήματα σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Το University of West London ανακηρύχθηκε ως 34ο Πανεπιστήμιο στη Βρετανία, από τον εγνωσμένου κύρους θεσμό Guardian University Guide 2021. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι το University of West London ανέβηκε 23 θέσεις από το 2020 στο 2021, αποδεικνύοντας περίτρανα τη σημαντική ανάπτυξή του. Με βάση αυτό το γεγονός, είναι το βρετανικό Πανεπιστήμιο με την πιο υψηλή κατάταξη που δραστηριοποιείται στην Κύπρο. Επίσης, ανακηρύχθηκε ως το 1ο Πανεπιστήμιο στην Αγγλία όσον αφορά την ικανοποίηση των φοιτητών του, με βάση το National Student Survey 2020. Τέλος, το Claude Littner Business School του University of West London βραβεύτηκε ως Best Business School 2019 από τα Times Higher Education Awards.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση