ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Consulco: Νέες επενδυτικές υπηρεσίες για αγοραστές ακινήτων στο Λονδίνο

Δελτίο Τύπου

Ως εξειδικευμένος διαχειριστής επενδύσεων, η Consulco Group, διαχειρίζεται επενδύσεις σε ακίνητα, πιστώσεις και ιδιωτικές συμμετοχές στο Λονδίνο και την Ευρώπη και ανακοινώνει σήμερα τις νέες υπηρεσίες της  για στοχευμένες επενδύσεις σε οικιστικά ακίνητα. Με τον τρόπο αυτό, υποστηρίζει τους επενδυτές να αποκτήσουν και να διαχειριστούν εξ αποστάσεως οικιστικά ακίνητα στο κεντρικό Λονδίνο.

«Δίνουμε την ευκαιρία σε νέους και μη επενδυτές να εισέλθουν ενεργά στην αγορά οικιστικών ακινήτων του Λονδίνου », αναφέρει ο κ. David King, επικεφαλής της ομάδας διαχείρισης ακινήτων της Consulco Real Estate στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Επί του παρόντος, τα ενοίκια οικιστικών ακινήτων στο Λονδίνο αυξάνονται ταχέως σε τροχιά παράλληλή με αυτή του πληθωρισμού. Τα αυξανόμενα επιτόκια μειώνουν την ζήτηση εγχώριων αγοραστών για λήψη στεγαστικών δανείων , παρέχοντας, έτσι ταυτόχρονα, την ευκαιρία σε ξένους επενδυτές  να αποκτήσουν σύγχρονα ακίνητα σε ελκυστικές τιμές με δικό τους κεφάλαιο.

«Οι επενδυτικοί πελάτες της Consulco Group μπορούν, πλέον, να έχουν πρόσβαση σε ένα ενιαίο σημείο εξυπηρέτησης, λαμβάνοντας ένα συνολικό πακέτο υπηρεσιών υποβοηθώντας τους στην απόκτηση κα διαχείριση   ακινήτων στην αγορά του κεντρικού Λονδίνου», δηλώνει ο κ.  Μιχάλης Ταννούσης, Διευθυντής Επενδυτικών Υπηρεσιών της Consulco Group.

Το νέο πακέτο υπηρεσιών της Consulco Group περιλαμβάνει:

  • Δόμηση στρατηγικών επενδύσεων στην αγορά ακινήτων
  • Επιλογή, μελέτη και απόκτηση ακινήτων
  • Διακανονισμός και Διαχείριση Χρέους
  • Διαχείριση και ανάπτυξη ακινήτων
  • Διαχείριση κινδύνων περιουσίας και χρηματοοικονομικών
  • Οικονομική Διαχείριση

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η παγκόσμια εταιρεία διαχείρισης ακινήτων AEW, διαφαίνεται πως για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατά το 2023 το Ηνωμένο Βασίλειο θα παραμείνει η πιο ελκυστική αγορά, προσελκύοντας, έτσι, περισσότερους επενδυτές από τις ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Κίνα, την Άπω Ανατολή αλλά και από χώρες του Κόλπου. Ως προς την αξία της αγοράς για τα επόμενα πέντε έτη το Ηνωμένο Βασίλειο κατατάσσεται πρώτο μεταξύ 168 κατηγοριών, κατέχοντας επάξια έτσι ένα άνω του μέσου όρου μερίδιο, και  μια ιδιαιτέρως ικανοποιητική άνω του μέσου όρου απόδοση μεταξύ μεταξύ άλλων ελκυστικών και ουδέτερων αγορών.

Η Consulco Group, πρωτοπόρος στον κόσμο των επενδύσεων, αξιολογώντας τα επίπεδα της οικονομίας ανά το παγκόσμιο, είναι σε θέση να αναγνωρίζει και να εντοπίζει τις νέες ευκαιρίες, όπως αυτές δημιουργούνται. Λόγω αυτού, δύναται να παρέχει στην επενδυτική κοινότητα της Κύπρου νέες υπηρεσίες και αξιόλογες ευκαιρίες απόκτησης ακινήτων στην καρδιά του Λονδίνου, οι οποίες συμβαδίζουν με την απαιτήσεις της περιόδου που διανύουμε.

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τις νέες  επενδυτικές υπηρεσίες και ευκαιρίες οικιστικών ακινήτων του της Consulco;

Λευκωσία: +35722361300

michael.tannousis@consulco.com

demetris.sparsis@consulco.com

stavros.zakos@consulco.com

costas.koushappas@consulco.com

Λεμεσός: +35725057057

christos.hadjisotiris@consulco.com

evangelia.kapnistou@consulco.com

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση