ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

''DESTINATION CYPRUS'': Ένα podcast από τη Cybarco αφιερωμένο στην Κύπρο

Δελτίο Τύπου

Η Cybarco Development Ltd, η εταιρεία πίσω από έργα-ορόσημα όπως το The Oval, η Μαρίνα Λεμεσού και το Trilogy Limassol Seafront, έχει ξεκινήσει το δικό της podcast αφιερωμένο στην Κύπρο. Έχοντας στόχο την προσέγγιση διεθνούς κοινού, το ''Destination Cyprus'' ηχογραφείται στα αγγλικά, ανοίγοντας έτσι ένα διάλογο μέσω του οποίου θα παρουσιάζονται όλα όσα κάνουν τη χώρα μας τόσο ελκυστική και τόσο αγαπητή σε ένα ευρύ δημογραφικά και γεωγραφικά κοινό. 

Αναφερόμενη σε αυτή τη νέα μορφή συνεντεύξεων μεγάλης διάρκειας, η κα Σοφία Παρασκευά, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Cybarco Development και host του podcast, εκφράζει περηφάνεια και ενθουσιασμό για αυτή την πρωτοβουλία στην οποία πάντα θα πρωταγωνιστεί η Κύπρος. ''Στη βάση των όσων κάνουμε ο καθένας μας στη Cybarco – μέλος του Ομίλου Λανίτη – βρίσκεται η αγάπη μας για την Κύπρο και το πάθος μας για βελτίωση της ζωής των ανθρώπων μέσα από τα πρωτοποριακά μας έργα. Θέλοντας να διευρύνουμε τα μηνύματά μας και στοχεύοντας σε ένα τόσο ευρύ κοινό, επιλέγουμε τους συνομιλητές μας και τη θεματολογία του podcast έτσι ώστε το κάθε επεισόδιο να εστιάζει στο τι κάνει την Κύπρο τόσο ξεχωριστή.''

Έχοντας διαδραματίσει ζωτικό ρόλο στη διαμόρφωση της Κύπρου από το 1945, η Cybarco έχει συμπληρώσει δεκαετίες επιτυχούς δραστηριοποίησης με επίκεντρο την καινοτομία και τη δημιουργικότητα, διευρύνοντας συνεχώς τα όρια με εμβληματικές αναπτύξεις που έχουν μεταμορφώσει το αστικό περιβάλλον και τον τρόπο ζωής των κατοίκων. Η Σοφία, μέσα από μια εξερεύνηση επανασύνδεσης με τις ρίζες μας και θέλοντας να τονίσει την συμβολή των ανθρώπων στην εξέλιξη της χώρας μας, αναφέρει ότι: ''Οδηγούμαστε από την πρόοδο και την αλλαγή, σεβόμενοι όμως πάντα τις αξίες και την αυθεντικότητά μας. Είμαστε ανθεκτικοί και ευρηματικοί στην Κύπρο. Βρίσκουμε πάντα τη δύναμη και τη θέληση να αντέχουμε και να αντεπεξερχόμαστε τις όποιες προκλήσεις συναντάμε. O κάθε τομέας της οικονομίας μας, παρόλες τις απανωτές κρίσεις, βρίσκει τρόπο όχι μόνο να τις αντιμετωπίζει αλλά και να δυναμώνει. Και εμείς βρισκόμαστε εδώ για να μιλήσουμε για το ‘πώς’ και το ‘γιατί’. Σημαντικό είναι να μην ξεχάσουμε ποτέ τον σκοπό μας και την κινητήριο δύναμή μας, που δεν είναι άλλο από το πάθος μας για την Κύπρο και όλα όσα έχει να προσφέρει.''

Στο πρώτο επεισόδιο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cybarco Development και Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης & Οικοδομών, κ. Μιχάλης Χατζηπαναγιώτου, μιλάει για την καριέρα του, την επιστροφή του στην Κύπρο και μοιράζεται με τους ακροατές τις σκέψεις του για τον κλάδο των ακινήτων.

Για να παρακολουθήσετε το πρώτο επεισόδιο και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα επόμενα, ακολουθήστε τη Cybarco στα social media, εγγραφείτε στο YouTube της Cybarco ή ακούστε το Destination Cyprus στην αγαπημένη σας podcast πλατφόρμα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση