ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:17
 

Εγκρίθηκε ο Lars Kramer ως Εκτελεστικός Μέλος του ΔΣ της Ελληνικής

Παράλληλα, παραιτήθηκε ο Γεώργιος Φεραίος από το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας

Newsroom K

Η Ελληνική Τράπεζα, ανακοίνωσε τον διορισμό του Lars Kramer ως Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας και την παραίτηση του Γεώργιου Φεραίου από το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας, με ισχύ από σήμερα, 10 Ιουλίου 2017.

Ο κ. Φεραίος θα συνεχίσει να υπηρετεί στην Τράπεζα ως Γενικός διευθυντής του Ομίλου, Διεύθυνση εταιρικής ανάπτυξης Ομίλου. Ο Lars Kramer είναι ο Ανώτατος Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου. Ο διορισμός του κ. Kramer, εγκρίθηκε από την Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα.

Ο κ. Kramer εντάχθηκε στην Τράπεζα στις 3 Απριλίου 2017, προερχόμενος από την ING Group, στον οποίο υπηρέτησε ως Ανώτατος Οικονομικός Διευθυντής της ING Wholesale Bank από το 2012. Ξεκίνησε στον ING Group το 1997 και για περίοδο δύο δεκαετιών κατείχε διάφορες θέσεις στον χρηματοοικονομικό τομέα, με βάση το Λονδίνο, Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπούρη και Ολλανδία. Η επαγγελματική του καριέρα άρχισε στην PwC στη Νότια Αφρική όπου και απέκτησε τον τίτλο του ορκωτού λογιστή.

κ. Γεώργιος Φεραίος

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2000 στο Λονδίνο, ως Επενδυτικός Τραπεζίτης για την Credit Suisse First Boston και στη συνέχεια εργάστηκε στη Bank of America και στη Morgan Stanley στον τομέα του Leveraged Finance Debt Capital Markets. Μετά από σχεδόν εννέα χρόνια ως Επενδυτικός Τραπεζίτης, έγινε Σύμβουλος Επενδύσεων και εξειδικεύτηκε σε επιχειρήσεις που υφίστανται οικονομικές δυσκολίες και οι οποίες απαιτούν ανακεφαλαιοποίηση, αναδιάρθρωση του ισολογισμού τους, λειτουργική αναδιοργάνωση ή διάλυση. Σε αυτόν τον τομέα, εργάστηκε για τη Gladwyne Investments LLP στο Λονδίνο και την Alden Global Capital Ltd στη Νέα Υόρκη και στο Jersey. Με την επιστροφή του στην Κύπρο το 2013, εργάστηκε ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος για κυπριακές και ξένες εταιρείες που σκόπευαν στην άντληση κεφαλαίων και/ή χρηματοδότηση, διετέλεσε Ανεξάρτητο Μη - Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Τράπεζας καθώς επίσης Μη-Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της HD Direct Ltd (Hellas Direct). Εκλέγηκε Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Τράπεζας στις 28 Μαΐου 2014 και διορίστηκε Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. / Γενικός Διευθυντής Ομίλου, Εταιρική Ανάπτυξη στις 29 Απριλίου 2015.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Restart - Το μήνυμα που γίνεται κίνημα

«Restart with Elena Stavrou Syrou!!!!!! Interesting!»
Christos A.  |  17:12

Restart - Το μήνυμα που γίνεται κίνημα

«Ontos mia freska nota stin politiki kai eidika ston Synagermo, sou euxomai na meineis pisti stis aksies ...»
Nikolas  |  16:46

Κατήγγειλε τον Γεάδη στην Αστυνομία η Νατάσα Ιωάννου

«Προσπαθούσε να μιμιθεί το μεντορα του χρυσαυγίτη Κασιδιάρη.»
Christos A.  |  15:53

Αξιόγραφοι: Θέλουν συνάντηση με τον νέο CEO της Τρ. Κύπρου

«Έλεος, κανένα ορθογραφημένο πανό δεν υπήρχε να βάλετε φωτογραφία...δικαιοσύνη με ωμέγα; σε πιάνει πονοκέφαλος ...»
Γιάννης  |  01:05

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X