ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ELECTRIC CARS: Ευφυΐα, αξιοπιστία και ασφάλεια

Δελτίο Τύπου

Tο bZ4X απαντά πλήρως στις ανάγκες του μέλλοντος για έναν κόσμο με μηδενικές εκπομπές ρύπων, αλλά και στις ανάγκες των καταναλωτών για μια αναβαθμισμένη και δυναμική οδηγική εμπειρία με ένα ηλεκτρικό όχημα που το χαρακτηρίζει η υπεροχή, η ευφυΐα, η αξιοπιστία, η απόδοση και η ασφάλεια.

Tο νέο Toyota bZ4X, επιβεβαιώνοντας την ηγετική θέση που κατέχει στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, έρχεται για να συμπληρώσει την πλήρη γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων της Toyota, από Hybrid και Plug-in Ηybrid μοντέλα, έως το αμιγώς ηλεκτρικό όχημα.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
Με το νέο Toyota bZ4X παρέχεται η δυνατότητα απόλαυσης της αρτιότερης ηλεκτρικής απόδοσης στην κατηγορία του μοντέλου, με μηδενική εκπομπή ρύπων. Παράλληλα, η εξαιρετικά μεγάλη απόκριση προσφέρει ταχύτητα και ροπή προσαρμοσμένη σε όλες τις οδηγικές ανάγκες. Στο νέο Toyota bZ4X αξιοποιείται πλήρως το χαμηλό κέντρο βάρους, που σε συνδυασμό με την ιδανική ισορροπία βάρους εμπρός και πίσω στο άκαμπτο μέρος του αμαξώματος, προσφέρεται στον οδηγό απίστευτη σταθερότητα και μοναδικός χειρισμός.

Η ίδια διευκόλυνση παρέχεται και στις φανταστικές δυνατότητες τετρακίνησης του μοντέλου, καθώς με το πάτημα του κουμπιού xMODE μπορούν να προσαρμοστούν οι διάφορες λειτουργίες ώστε το όχημα να ανταποκριθεί ιδανικά πάνω σε οποιοδήποτε έδαφος.

Το Toyota bZ4X είναι σχεδιασμένο για να μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε οδηγική συνθήκη και ανάγκη, είτε πάνω στο χιόνι είτε μέσα στη λάσπη, με δυνατότητα κίνησης σε ακραίες συνθήκες (κάτω από 20 km/h), καθώς και με Grip Control για πιο απαιτητική -εκτός δρόμου- οδήγηση (κάτω από 10 km/h). Το μοντέλο είναι μοναδικά εύχρηστο, παντός καιρού και ιδανικό για την κάθε νέα ταξιδιωτική περιπέτεια.

ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
Αξιοποιώντας στο μέγιστο την 25ετή εμπειρία της Toyota στην τεχνολογία μπαταριών, το Toyota bZ4X μπορεί να αποδώσει περισσότερα από 450 km, με μια πλήρη φόρτιση -και με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Χάρη στην πρόοδο και στην καινοτομία της Toyota σε ό,τι αφορά στην έρευνα για την απόδοση των μπαταριών, η μπαταρία του Toyota bZ4X προσφέρει εξαιρετική αξιοπιστία και αυτονομία στην κατηγορία του οχήματος, προσαρμοζόμενη απόλυτα σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Το εύρος των δυνατοτήτων της μπαταρίας μεγιστοποιείται ακόμα περισσότερο με την προαιρετική τοποθέτηση της οροφής ηλιακού πάνελ.

Μέσω των πολλών επιλογών φόρτισης παρέχεται στον οδηγό η απόλυτη αίσθηση ευελιξίας, καθώς με τη χρήση της ταχείας φόρτισης στους δημόσιους σταθμούς η φόρτιση προσεγγίζει τα 150 kW σε μόλις 25 λεπτά, ενώ η φόρτιση με wall box στο σπίτι ή μέσω πρίζας διαρκεί 6,5-19 ώρες. Η έμφαση και η επιμονή στην ποιότητα που χαρακτηρίζει την Toyota παρέχει την εγγύηση και τη σιγουριά σε ό,τι αφορά στην αξιοπιστία της μπαταρίας, καθώς ακόμα και μετά από 10 χρόνια χρήσης, η μπαταρία αναμένεται να λειτουργεί στο 90% της αρχικής της απόδοσης.

ΕΥΦΥΗΣ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Το νέο Toyota bZ4X δίνει την αφορμή εξερεύνησης σε έναν νέο κόσμο πολυμέσων και συνδεσιμότητας. Με μια εξαιρετικά μεγάλη οθόνη αφής 12 ιντσών, προηγμένη αναγνώριση φωνής και ευέλικτη πρόνοια στην ενσωμάτωση smartphone, το Toyota Smart Connect προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία ευφυούς συνδεσιμότητας, η οποία ενημερώνεται και αναβαθμίζεται συνεχώς, μέσω της τεχνολογίας over-the-air.

Η εφαρμογή MyT στο smartphone ενισχύει την ελευθερία ελέγχου του επιπέδου της μπαταρίας, καθώς με την αξιοποίηση της εφαρμογής είναι εφικτός ο προγραμματισμός του χρόνου έναρξης φόρτισης, ο έλεγχος των δεδομένων ταξιδιού, ακόμα και ο εξ αποστάσεως έλεγχος του οχήματος από τη ρύθμιση κλιματισμού έως και το κλείδωμα-ξεκλείδωμα των θυρών.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Το Toyota bZ4X προσφέρει ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας σε κάθε ταξίδι και προορισμό. Στο νέο μοντέλο κυριαρχεί η αίσθηση αξιοπιστίας και ασφάλειας, στην οποία συμπεριλαμβάνεται η πιο πρόσφατη τεχνολογία Toyota Safety Sense με υποβοή- θηση διακοπής οδήγησης έκτακτης ανάγκης (DESA) και Over the Air Updates (OTA). Έτσι, τόσο για την οδήγηση εντός των αστικών περιοχών, όσο και για τα εκτός δρόμου ταξίδια, με το νέο Toyota bZ4X, η απόλυτη ασφάλεια είναι εγγυημένη.

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2022
Το bZ4X βρίσκεται στους εκθεσιακούς χώρους της Toyota, στη Λευκωσία και τη Λεμεσό, από τον Ιούνιο του 2022.

INFO
Επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 77774010 για να προγραμματίσετε εγκαίρως ένα τεστ drive το οποίο σίγουρα θα σας ενθουσιάσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση