ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ενημερωτικό δελτίο Σεπτεμβρίου της K. Treppides & Co Ltd: Ευρωπαϊκή Αρχή Τραπεζών

Κυκλοφόρησε το νέο newsletter της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd, ηγέτης στον τομέα των ελεγκτικών και λογιστικών υπηρεσιών, με γραφεία σε τρεις χώρες. Κάθε νέο ενημερωτικό δελτίο της K.Treppides & Co Ltd αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για όλους όσους εργάζονται ή και δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο τομέα των χρηματοπιστωτικών, αλλά και των επιχειρήσεων, καθώς στις σελίδες του βρίσκει κανείς όλες τις σημαντικές και τρέχουσες εξελίξεις, αλλά και τα τελευταία νέα σε ό,τι αφορά τον τομέα των ελεγκτικών, φορολογικών, λογιστικών και χρηματοοικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Στο ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd τεύχος 37, διαβάστε:

  • Ευρωπαϊκή Αρχή Τραπεζών: Ετήσια τραπεζικά πλάνα χρηματοδότησης (τα «Πλάνα Χρηματοδότησης»): καταδεικνύουν τροχιοδρόμηση έκδοσης επιπρόσθετων χρεογράφων σε μια προσπάθεια οικονομικής θωράκισης από την αναμενόμενη μειωμένη χρηματοδότηση από τα κεντρικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα
  • Ευρωπαϊκή Αρχή Κινητών Αξιών και Αγορών (η «ΕΑΚΑΑ»): Προειδοποίηση για αυξανόμενους κινδύνους εν μέσω επιδείνωσης των οικονομικών προοπτικών
  • Bloomberg: Η τιμή του χρυσού σταθεροποιείται μετά την υποχώρηση στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων δύο ετών υπό την σκιά της αύξησης των επιτοκίων
  • Reuters: Το δολάριο Αμερικής ανακτά τη δυναμική του ενώ το κινεζικό γουάν αποδυναμώνεται πέραν του βασικού επιπέδου
  • Financial Times: To εμπάργκο της ΕΕ θα πλήξει τη ρωσική παραγωγή πετρελαίου, σύμφωνα με το Διεθνή Οργανισμό Ενέργειας
  • Bloomberg: Το Ethereum ολοκληρώνει την αναμενόμενη αναβάθμιση λογισμικού με χαρακτηριστικά ενεργειακής απόδοσης

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τρία προαναφερθένα θέματα, μπορείτε να ανατρέξετε στο newsletter της K. Treppides & Co Ltd με αριθμό τεύχους 37.

Επιλέγοντας να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της K.Treppides & Co Ltd διασφαλίζετε ότι:

- Είστε ενημερωμένοι για όλες τις νεότερες οδηγίες από αρμόδιους φορείς στην Κύπρο, την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και παγκόσμιους οργανισμούς.

- Λαμβάνετε όλες τις απαραίτητες ανακοινώσεις που αφορούν ελεγκτικών, φορολογικών, λογιστικών και χρηματοοικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών.

- Διαβάζετε όλα τα σημαντικά νέα που αφορούν στις αγορές, αλλά και αναλύσεις και εκτιμήσεις για τις επιδράσεις και αλλαγές που επίκεινται.

- Είστε συγχρονισμένοι με όλες τις τάσεις που αφορούν τον τομέα των χρηματοοικονομικών, τραπεζιτικών, του blockchain και των ψηφιακών νομισμάτων.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε άμεσα τη συνδρομή σας στο newsletter της K.Treppides & Co Ltd ΕΔΩ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση