ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Eurolife - Ασφάλεια και προστασία με καινοτόμα προϊόντα

Η πανδημία επηρέασε σημαντικά την οικονομία και την κοινωνία και οι ιδιαίτερες συνθήκες μας έφεραν αντιμέτωπους με σύνθετες προκλήσεις

Η πανδημία επηρέασε σημαντικά την οικονομία και την κοινωνία και οι ιδιαίτερες συνθήκες μας έφεραν αντιμέτωπους με σύνθετες προκλήσεις. Με αίσθημα ευθύνης και κινητήρια δύναμη τους ανθρώπους μας, διατηρήσαμε και ενισχύσαμε το αίσθημα εμπιστοσύνης και ασφάλειας ανάμεσα στους πελάτες μας.

Η νέα εποχή στην ασφαλιστική βιομηχανία έχει ως κύριο πυλώνα τον ψηφιακό της μετασχηματισμό. Η τεχνολογία αλλάζει τις πρακτικές στο χώρο εργασίας και οι δυνατότητες που προσφέρονται έχουν πολλαπλασιαστεί. Ως πρωτοπόρος οργανισμός στον ασφαλιστικό κλάδο, χαράζουμε το δρόμο της ψηφιοποίησης με καινοτόμες εφαρμογές όπως το lifeneeds calculator, το εργαλείο που υπολογίζει τις ασφαλιστικές ανάγκες και κατηγοριοποιεί τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του πελάτη προτείνοντας λύσεις και το ενδεικτικό κόστος σε κάθε πεδίο.

Η εξυπηρέτηση σήμερα επιβάλλεται να είναι ευέλικτη χωρίς χρονοβόρες και κοστοβόρες διαδικασίες. Στη Eurolife προσαρμοζόμαστε στις συνθήκες που δημιουργούνται, εκσυγχρονίζουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας για αμεσότερη επαφή με το πελατολόγιό μας και μέσω της εκπαίδευσης οι ασφαλιστικοί σύμβουλοί μας αναβαθμίζουν το ρόλο τους. Η ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων και ο εμπλουτισμός γνώσεων και δεξιοτήτων μας επιτρέπει να βρισκόμαστε διαρκώς σε εγρήγορση ώστε να ανταποκρινόμαστε στις σύνθετες ανάγκες της ζωής και των συνανθρώπων μας.

Η ανάπτυξή μας σε όλους τους τομείς με στόχο να συμβαδίζουμε με τα νέα δεδομένα της αγοράς, αναδεικνύεται και στο ανανεωμένο λογότυπο. Η εξέλιξη της εταιρικής μας ταυτότητας δεν είναι απλά εικαστική αλλά αποκαλύπτει μια σύγχρονη ασφαλιστική της επόμενης δεκαετίας. Την Εταιρεία που νοιάζεται και φροντίζει για τους πελάτες της με σύγχρονα προϊόντα που κατανέμονται σε δύο βασικούς άξονες:

Ο πρώτος είναι η ζωή και η υγεία. Η πρόληψη και η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε κάθε πολίτη ως κοινωνικό αγαθό, επανατοποθετήθηκε στις προτεραιότητές μας με την εμφάνιση της πανδημίας. Βελτιώσαμε περαιτέρω τα σχέδια που προσφέρουμε για ολοκληρωμένη κάλυψη υγείας, συνδυάζοντας ιδιωτική και δημόσια κάλυψη.

Ο δεύτερος είναι η αποταμίευση που βρίσκεται στο προσκήνιο των εργαζομένων όλο και περισσότερο. Η ανησυχία των εργαζομένων για το βιοτικό επίπεδο που θα έχουν με την αφυπηρέτηση, οδηγεί στην αναζήτηση ελκυστικών λύσεων για το συνταξιοδοτικό.

Στη Eurolife έχουμε διαχρονικά αποδείξει την αξιοπιστία μας ως ένας έμπιστος συνεργάτης που μπορείς να βασιστείς σε αυτόν. Στη μεταβατική περίοδο της ψηφιοποίησης ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος: Η παροχή ασφάλειας και προστασίας στον άνθρωπο απέναντι στις δυσκολίες και τα αναπάντεχα της ζωής. Δίνουμε λύσεις στα προβλήματα και τις επιβαρύνσεις που θα αντιμετωπίσει την κρίσιμη στιγμή, συνοδοιπόροι στην εκπλήρωση των ονείρων του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση