ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 12:22
 

Εξαγοράστηκε η Foody από τη γερμανική Delivery Hero

Η γερμανική εταιρεία εφάρμοσε την επεκτατική της πολιτική και επί κυπριακού εδάφους

Newsroom K

Η κυπριακή εταιρεία Foody ανακοίνωσε τη συμφωνία εξαγοράς της από την Delivery Hero, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην αγορά της παραγγελίας φαγητού μέσω διαδικτύου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με την είσοδο την εξαγορά της εταιρείας Foody στο διεθνή όμιλο, έχει γίνει μέλος μιας παγκόσμιας οικογένειας με παρουσία σε 39 χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.

Σημειώνεται πως στην ίδια "οικογένεια" ανήκουν τα: e-food, clickdelivery και deliveras.

Η Delivery Hero ξεκίνησε ως startup εταιρεία το 2011 στο Βερολίνο και έχει μια επεκτατική πολιτική συνεχών εξαγορών σε διάφορες χώρες. Το 2017 και συγκεκριμένα τον Μάιο μπήκε ως επενδυτής ο νοτιοαφρικανικός όμιλος τηλεπικοινωνιών Naspers. Ιδρυτής της Delivery Hero είναι ο Nikolas Ostberg.

Ο Αργύρης Αργυρού, CEO και ιδρυτής του Foody, ανέφερε:

“Όλοι στην ομάδα του Foody είναι ενθουσιασμένοι με την ένταξη μας στην Delivery Hero. Γινόμαστε μέλος σε μια από τις ισχυρότερες ομάδες στον κόσμο με πρόσβαση σε γνώση, εργαλεία και εμπειρία που θα μας βοηθήσει να εξελιχθούμε και να δημιουργήσουμε ένα ακόμα καλύτερο Foody.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους πελάτες μας, όπως επίσης και τα εστιατόρια που συνεργαζόμαστε, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο, για την απίστευτη υποστήριξη τους τα τελευταία τέσσερα χρόνια, και να υποσχεθώ ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να κάνουμε και τα επόμενα τέσσερα ακόμα καλύτερα”.

Οι ιδρυτές και ολόκληρη η ομάδα του Foody η οποία ξεπερνά σήμερα τα 40 άτομα θα συνεχίσουν να διοικούν την εταιρεία και να αναπτύσουν το Foody.

Μέσω της σχέσης του με την Delivery Hero, το Foody αναμένει να αποκτήσει πρόσβαση στην τεράστια εμπειρία του ομίλου, σε σύγχρονη τεχνολογία και σε βάθος εξειδίκευση σε όλους τους τομείς.

Η πρόσβαση αυτή, σε συνδυασμό με την ανταλλαγή γνώσης και την συνεχή επένδυση θα βοηθήσει την ομάδα να συνεχίσει το συναρπαστικό της ταξίδι, με την φιλοδοξία να αναπτυχθεί σε επιταχυνόμενο ρυθμό και να χτίσει ένα δυνατότερο και μεγαλύτερο Foody που θα εξυπηρετεί τους χρήστες και τους συνεργάτες του ακόμα καλύτερα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Νέο Audi Q7 TFSI e quattro: plug-in hybrid με πολυτέλεια και χώρους

«Γίνεται να κάνετε παρουσίαση με μια μόνο φωτο? Τί σας εμποδίζει αφού το κάνετε, να το κάνετε σωστά?»
Tony  |  07:59

Η τρίτη επιλογή της Λευκωσίας

«Εξαιρετικό το άρθρο σας. Μακάρι να το διαβάσουν οι σημερινές πολιτικές ηγεσίες του τόπου!»
Σάββας Σάββα  |  17:10

Όχημα αναποδογυρίστηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

«Καλό είναι να ελεγχούμε τις πηγές μας, πριν βάζουμε τις ειδήσεις. Δεν απεγκλωβίστηκε ο οδηγός, αλλά ...»
Κ  |  11:17

Αβέρωφ σε Άντρο: Δεν βρήκε μια καλή κουβέντα για τον τόπο του

«Όταν μιλούν οι απόφοιτοι της σχολής …Γκαίμπελς να έχετε και τα δυο αφτιά ανοικτά, …για να μπαίνουν οι ...»
Ai Em  |  10:23

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X