ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 13:29
 

EY: Νέα λύση PointellisTM που στηρίζει την παροχή εξατομικευμένης θεραπείας καρκίνου στους ασθενείς

Eξυπηρετεί όσους εμπλέκονται στην παροχή εξατομικευμένης θεραπείας καρκίνου, από τους ίδιους τους ασθενείς, μέχρι τους παρόχους και τους κατασκευαστές φαρμάκων

Δελτίο Τύπου

Η ΕΥ ανακοινώνει τη νέα λύση της, Pointellis, η οποία υποστηρίζει την παροχή εξατομικευμένης θεραπείας καρκίνου, εστιάζοντας στις συγκεκριμένες ανάγκες θεραπείας του κάθε ασθενή. Πρόκειται για μία πλήρως διασυνδεδεμένη υποδομή δεδομένων, η οποία διευκολύνει τη μεταφορά πληροφόρησης μεταξύ ανεξάρτητων οντοτήτων, όπως νοσοκομεία, εργαστήρια και κέντρα logistics.

Διατηρώντας την αλυσίδα επιμέλειας και ταυτότητας, από τη στιγμή που παραλαμβάνονται τα δείγματα ιστού και αίματος ενός ασθενούς, μέχρι τη διαχείριση θεραπείας και τη μακροπρόθεσμη παρακολούθηση, το Pointellis βοηθά τους ασθενείς με καρκίνο να λαμβάνουν τη δική τους εξατομικευμένη θεραπεία, γρηγορότερα και με μεγαλύτερη ασφάλεια. Η λύση, η οποία βασίστηκε σε Microsoft Azure, χρησιμοποιώντας πολλαπλές πλατφόρμες ανοικτού κώδικα, παρέχει τη δυνατότητα ενός ολοκληρωμένου ψηφιακού οικοσυστήματος που εξυπηρετεί όσα μέρη εμπλέκονται στην εξατομικευμένη θεραπεία καρκίνου.

Με τον αριθμό των νέων περιστατικών καρκίνου να αναμένεται να ξεπεράσει τα 23 εκατομμύρια τον χρόνο παγκοσμίως έως το 2030 , ο καρκίνος παραμένει μία από τις κορυφαίες και πλέον επείγουσες προκλήσεις στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης διεθνώς, λόγω του κόστους των θεραπειών για τους παρόχους περίθαλψης και τους κατασκευαστές φαρμάκων. Αυτό το πρόβλημα θα επιδεινωθεί λόγω της γήρανσης και της αύξησης του πληθυσμού παγκοσμίως, με όλο και περισσότερους ασθενείς με καρκίνο να αναζητούν θεραπεία στο μέλλον.

Ένα ψηφιακό οικοσύστημα

Συνδυάζοντας τη βαθιά γνώση των ομάδων της ΕΥ στα analytics και την τεχνολογία της Microsoft, το Pointellis βοηθά στην ενεργοποίηση έξι βασικών λειτουργιών ενός ψηφιακού οικοσυστήματος. Παράλληλα, επιταχύνει την έγκαιρη ροή πληροφόρησης και ύλης από άκρη σε άκρη της αλυσίδας αξίας, βοηθώντας τους ασθενείς να λάβουν τη φροντίδα που χρειάζονται.

Οι έξι βασικές λειτουργίες του οικοσυστήματος είναι:

  1. Η βιομετρική αλυσίδα ταυτότητας/επιμέλειας, για να εντοπίζονται δείγματα ιστού και αίματος που στάλθηκαν για βιοψία, από τη στιγμή που ο ασθενής εισέρχεται στο σύστημα για πρώτη φορά, μέχρι τη διαχείριση της φαρμακευτικής αγωγής.
  2.  Η εφοδιαστική αλυσίδα, που να επιτρέπει την εγγραφή, τον προγραμματισμό, τη ζήτηση και τον σχεδιασμό της χωρητικότητας, καθώς και τον συντονισμό των logistics και της παράδοσης.
  3. Η εμπλοκή του ασθενή, ώστε να λαμβάνει την απαραίτητη πληροφόρηση και να παραμείνει ενημερωμένος καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας αναμονής, καθώς και να παρέχεται πληροφόρηση αναφορικά με την αντιμετώπιση της ασθένειας.
  4. Η διαχείριση περίθαλψης, για να μπορούν οι ογκολόγοι και οι παρόχοι υγειονομικής περίθαλψης, που παρακολουθούν και στηρίζουν ασθενείς που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, να έχουν ενημερωμένη πληροφόρηση και υποστήριξη στις αποφάσεις τους, μέσα από μια πληθώρα δεδομένων τις οποίες αντλεί η πλατφόρμα.
  5. Τα αποτελέσματα για την πορεία της υγείας του ασθενούς, για να υπάρχουν έγκυρα, μετρήσιμα αποτελέσματα και να επιτρέπουν στους παρόχους, στα συστήματα υγείας και στους κατασκευαστές να προσαρμόσουν τη θεραπεία και να βελτιώσουν το κλινικό όφελος των προϊόντων τους.
  6. Η κατανομή χρηματοδότησης, για τη διαχείριση της πολυπλοκότητας της πληρωμής όλων όσων εμπλέκονται στην περίθαλψη ενός ασθενούς.
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το restart του Νίκαρου και ο ηγέτης της κρίσης 

«ναι αλλά... το δικηγορικο πάντα είναι προτεραιότητα.... και εγώ τα πηρα στο κρανίο όταν έγινε το κούρεμα ...»
κρανίο  |  14:04

#PoliticsBlog Το restart του Νίκαρου και ο ηγέτης της κρίσης 

«ναι αλλά... το δικηγορικο πάντα είναι προτεραιότητα.... και εγώ τα πηρα στο κρανίο όταν έγινε το κούρεμα ...»
κρανίο  |  14:03

Την Πέμπτη νέο πακέτο βοηθείας 2 δισ. για τις επιχειρήσεις

«Αγαπητέ levant, ανεξαρτήτως του αν έχεις δίκιο ή όχι, προτιμότερο να βάλεις την γλώσσα-δηλητήριο στην ...»
Ad Veritatum  |  10:23

Την Πέμπτη νέο πακέτο βοηθείας 2 δισ. για τις επιχειρήσεις

«Ο διεφθαρμένος, διαπλεκόμενος υπηρέτης της ολιγαρχίας, αντί να επιβάλει έγκαιρα προληπτικά μέτρα δηλ. ...»
levant  |  18:41

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X