ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Φεύγει η κ. Παντελίδου, μπαίνει ο κ. Χατζησταυρής στο ΔΣ της Ελληνικής

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έχει εγκρίνει το διορισμό του ως Μη Εκτελεστικού Μέλους

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Ελληνική Τράπεζα ανακοίνωσε την παραίτηση της κ. Μαριάννας Παντελίδου - Νεοφύτου από το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας και συγχρόνως το διορισμό του κ. Χριστόδουλου Χατζησταυρή στη θέση της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, σε συνέχεια ανακοινώσεων της Ελληνικής Τράπεζας της 26ης Σεπτεμβρίου και 28ης Δεκεμβρίου αναφορικά με κοινοποιήσεις που έγιναν σχετικά με μελλοντική παραίτηση από το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας, η Τράπεζα ανακοινώνει ότι η κα Μαριάννα Παντελίδου έχει παραιτηθεί από το Δ.Σ. και ότι, σε συνέχεια της συναίνεσης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, το Δ.Σ. έχει εγκρίνει το διορισμό του κ. Χριστόδουλου Χατζησταυρή ως Μη Εκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας, και τα δύο με ισχύ από τις 26 Ιανουαρίου 2023.

Ο κ. Χριστόδουλος Χατζησταυρής γεννήθηκε το 1981. Αποφοίτησε από το Α’ Λύκειο Κύκκου στη Λευκωσία και σπούδασε Μαθηματικές Επιστήμες με Χρηματοοικονομικά και Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του City στο Λονδίνο. Είναι Εγκεκριμένος Λογιστής – Μέλος του Institute of Chartered Accountants in England and Wales.

Εργάστηκε στο διεθνή οίκο ελεγκτών / οικονομικών συμβούλων PricewaterhouseCoopers από το 2004 μέχρι το 2008 και ακολούθως στην Υπηρεσία Στρατηγικής, Συγχωνεύσεων & Εξαγορών Ομίλου της Τράπεζας Κύπρου. Από το 2014 εργάζεται στη Wargaming Group Ltd όπου τώρα υπηρετεί στη Γενική Διεύθυνση του Γραφείου του Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή και ως Διευθυντής Επενδυτικού Χαρτοφυλακίου.

Από το Μάιο 2014 μέχρι τον Αύγουστο του 2019 διετέλεσε Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Τράπεζας. Είναι Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκυπριακής Ασφαλιστικής Λίμιτεδ, της Hellenic Life Insurance Company Ltd και της HB Insurance Holding Ltd.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση