ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

H ECOMMBX καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην κατηγορία της στην Κύπρο από το Great Place to Work

Δελτίο Τύπου

Η ECOMMBX είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι κατέκτησε την πρώτη θέση για το 2024 στην κατηγορία 20-100 εργαζόμενοι από το Great Place to Work! Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων οι Spartans της ECOMMBX ανέβηκαν στην εξέδρα της απονομής που πραγματοποιήθηκε από το Great Place to Work® Cyprus, για να παραλάβουν το βραβείο τους. Αυτή η διάκριση είναι απόδειξη της αδιάλειπτης αφοσίωσης της ECOMMBX στη διαμόρφωση μίας κουλτούρας εργασίας, που καταργεί τα παραδοσιακά επιχειρηματικά πλαίσια και καινοτομεί υιοθετώντας μια πολιτική η οποία έχει ως επίκεντρο το ήθος, την αγάπη και την απαράμιλλη υποστήριξη προς το κάθε ένα από τα μέλη της ομάδας μας. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούμε μία κοινότητα η οποία θυμίζει περισσότερο οικογένεια παρά εργασιακό περιβάλλον.

Η αριστεία και η καινοτομία οι βασικές μας αξίες

Στην ECOMMBX, είμαστε υπερήφανοι για την καινοτόμο νοοτροπία μας και τη ζωντάνια της εταιρικής κουλτούρας που έχουμε δημιουργήσει. Η αναγνώρισή μας ως κορυφαίος εργοδότης αναδεικνύει τη δέσμευσή μας να δημιουργήσουμε ένα υποστηρικτικό και δημιουργικό εργασιακό περιβάλλον για την ομάδα μας – ή όπως την αποκαλούμε εμείς, την ECOMMFAMILY. Η νοοτροπία αυτή σε συνδυασμό με τις πρωτοποριακές μας ιδέες, είναι χαρακτηριστικά που μας διακρίνουν.

Μία από τις πρωτοβουλίες που ξεχωρίζουν είναι η 4ήμερη εργασία, ένα σαφές δείγμα της προοδευτικής μας προσέγγισης για την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Τη δεδομένη στιγμή, είμαστε η πρώτη και μοναδική εταιρία στην Κύπρο που υιοθέτησε τη 4ημέρη εργασία σε μόνιμη βάση αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η ευημερία και η ευτυχία των ανθρώπων μας αποτελεί προτεραιότητα.

Κάτι περισσότερο από εργασιακοί χώροι

Ο χώρος που στεγάζεται η ECOMMBX είναι κάτι περισσότερο από ένα απλός χώρος εργασίας - είναι ένα περιβάλλον δημιουργικότητας και ομαδικού πνεύματος. Το game café μας είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους τονίζουμε τη σημασία της χαλάρωσης και των κοινωνικών αλληλεπιδράσεων, συμβάλλοντας έτσι σε μια διασκεδαστική και παραγωγική ατμόσφαιρα. Αυτή η αίσθηση της ομαδικότητας είναι το κλειδί της φιλοσοφίας μας, που κάνει κάθε Spartan να αισθάνεται πολύτιμος.

Αναγνώριση βασισμένη στους εργαζομένους

Το Great Place to Work® Cyprus μας επέλεξε στη βάση μιας αυστηρής αξιολόγησης που περιλάμβανε απευθείας ανατροφοδότηση από τους Spartan μας. Το βραβείο, πέραν των επιχειρηματικών μας επιτυχιών, αντικατοπτρίζει και την εκτίμηση που τρέφει η ομάδα μας για το χωρίς αποκλεισμούς, δυναμικό περιβάλλον που έχουν δημιουργήσει οι ηγέτες της εταιρείας. Ποιο είναι το μυστικό μας; Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και καθοδηγούμαστε από το μεγάλο πάθος για τη δουλειά μας και τους ανθρώπους που εξυπηρετούμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση